Αδριατική σε Ολυμπιακό, Παναθηναΐκό: «Πρώτα το 'οκ' από ΕΟΚ και μετά αποφασίζουμε»
Το... μπαλάκι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πέταξε η Αδριατική σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους στη Λίγκα, καθώς ξεκαθάρισε ότι πρώτα θέλει τη σύμφωνη γνώμη της ΕΟΚ
Ανακοίνωση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση εξέδωσε η Αδριατική Λίγκα.
Πέρα από τα θέματα που απασχολούν τις ομάδες-μέλη του συνεταιρισμού, υπήρξε ενημέρωση και για το τι μέλλει γενέσθαι με τα αιτήματα των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Μακάμπι Χερζίλια και αυτό που αναφέρεται, έχει να κάνει πλέον με τις ενέργειες των δύο ελληνικών ομάδων από εδώ και πέρα.
«Η Συνέλευση συζήτησε τα αιτήματα των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Μακάμπι Χερζίλια να γίνουν αποδεκτοί στη διοργάνωση. Η Συνέλευση κατέληξε ότι, για να συζητηθεί αυτό το θέμα, πρέπει πρώτα από όλα αυτές οι ομάδες να συμπληρώσουν πλήρη αναφορά σχετικά με τις ιδρυτικές αρχές της Αδριατικής Λίγκας, που πρέπει να περιλαμβάνει και τη σύμφωνη γνώμη των Ομοσπονδιών Καλαθοσφαίρισης της χώρας, που ανήκουν», αναφέρει η ανακοίνωση για το περίφημο ζήτημα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.