Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά το τυπικό τέλος του αγώνα:
Για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην «κατέβει»: «Είναι δυσάρεστα πράγματα. Εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο και να χαιρόμαστε έναν όμορφο αγώνα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο μπάσκετ να γίνει ποδόσφαιρο, όπου εκεί γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και όταν κάποιος τους καταστραγεί θα πρέπει να υπάρχουν απαραίτητες συνέπειες».
Για τον υποβιβασμό των «ερυθρολεύκων»: «Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας να προσπαθήσει αυτό να το αλλάξει γιατί θα μας βρει όλους απέναντι του. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20.5.1999 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20.5.2019 ολοκληρώθηκε».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.