Basket League: Ξεκινούν τα play offs, παράταση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Basket League: Ξεκινούν τα play offs, παράταση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Το ΑΣΕΑΔ ζήτησε από Ολυμπιακό, ΚΕΔ και ΕΟΚ να καταθέσουν νέα υπομνήματα τη Δευτέρα (20/5) κάτι που σημαίνει ότι τα playoffs της Basket League ξεκινούν κανονικά

osfp2
Κανονικά... τζάμπολ θα έχουμε στα φετινά playoffs της Basket League και αυτό διότι όλες οι πλευρές θα καταθέσουν νέα υπομνήματα την Δευτέρα (20/5) στις 12 το μεσημέρι. Όπερ και σημαίνει ότι δεν επηρεάζονται οι αγώνες της postseason από τη στιγμή που δεν υπήρξε οριστική απόφαση.

Στα γραφεία του ΑΣΕΑΔ βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager Χρήστος Μπαφές αλλά και νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την υπόθεση, ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ είχε κάνει διαδικτυακή έρευνα και είχε βρει δύο διαφορετικούς κανονισμούς για τη σύσταση της ΚΕΔ. Ο ένας έκανε λόγο για μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο άλλος για επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Αμέσως ζήτησε από τον νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ/ΚΕΔ Γιώργο Κόνιαρη τι από τα δύο ισχύει και εκείνος θα καταθέσει νέο υπόμνημα στο φάκελο της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, όπου θα περιλαμβάνει μέσα τον κανονισμό που ισχύει.

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά ήταν έτοιμος να καταθέσει τα δικά του υπομνήματα ωστόσο η πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε μια διορία μέχρι την Δευτέρα στις 12.00 όπου έγινε αποδεκτή. Η μεριά των «ερυθρολεύκων» ζήτησε να βγει άμεσα η απόφαση.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης