Η ΑΕΚ έκλεισε τον Κορνέζο

Η ΑΕΚ έκλεισε τον Κορνέζο

Στο δυναμικό της ΑΕΚ, που έκανε τρίτο «χτύπημα» από την εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά, θα ανήκει πλέον ο νεαρός Γιώργος Κορνέζος

kornoez-ne1
Δικός της ο Κορνέζος.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε τρίτη προσθήκη από την ελληνική αγορά, καθώς σύμφωνα με την «Ώρα», ήρθε σε συμφωνία με τον Εθνικό (αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική) για την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο νεαρός θα μετακομίσει στα Σπάτα το καλοκαίρι και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» θα κρίνει αν πρέπει να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας και αν… χωράει στο ρόστερ. Ο Κορνέζος είναι το τρίτο «χτύπημα» της Ένωσης από το εντός των συνόρων… παζάρι, διότι έχει προηγηθεί η συμφωνία με τον Σέρβο εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ και με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Αθανασιάδη.

Ο 21χρονος αμυντικός έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτης και στη συνέχεια πέρασε από Σπάρτη και Ιωνικός, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Εθνικό και αποτέλεσε ένα από τα πιο βασικά «εργαλεία» του.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης