Βίντεο: Η επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ σ' αυτούς του Ολυμπιακού στην Εθνική οδό

Βίντεο: Η επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ σ' αυτούς του Ολυμπιακού στην Εθνική οδό

Εικόνες που σοκάρουν από το καρτέρι που είχαν στήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ στους οπαδούς του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Λαμία

epeisodia
Το βράδυ της Κυριακής (21:00) η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αγωνίζονταν κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 γυναικών στο κλειστό της ΦΕΑ που βρίσκεται επί της Εθνικής οδού στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα των οπαδών βγήκαν εκτός γηπέδου και περίμεναν να εντοπίσουν λεωφορεία, βανάκια και ιχ αυτοκίνητα με φίλους του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Λαμία, όπου αγωνίστηκαν νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι για την 29η αγωνιστική της Super League.

Κι όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο υπάρχουν πεζοί οι οποίοι έχοντας εντοπίσει ένα αυτοκίνητο αντιπάλων προσπαθούν να το ακινητοποιήσουν, αλλά ο οδηγός με απίθανους ελιγμούς κατάφερε να ξεφύγει...



Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 20 ημέρες είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό στα διόδια της Τραγάνας, όπου εκεί ένα ιχ αυτοκίνητο που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ έγινε αντιληπτό από οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν επίθεση τραυματίζοντας σοβαρά δύο εκ των επιβαινόντων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης