Ολυμπιακός: Προς την έξοδο ο Ουέμπερ!

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα το τελευταίο διάστημα, του λείπει η πατρίδα του και όλα δείχνουν πως θα λήξει πρόωρα η συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες προβλήματα, τα οποία εν πολλοίς επηρέασαν και την αγωνιστική του εικόνα. Μέσα σε όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες προστέθηκε ένα ακόμη -και μάλιστα από έναν εκ των καλύτερων παικτών του.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έχει υποπέσει σε μαζεμένα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία αντιλήφθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ και η διοίκηση. Αρχικά θέλησαν να λήξει με κάποιες απλές συζητήσεις, αλλά ο Αμερικανός έβγαλε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα στην πορεία, αφού παραπονιέται συνέχεια για το πόσο του λείπει το σπίτι του και η οικογένειά του, σε βαθμό να βάζει ακόμη και τα κλάματα στα αποδυτήρια.

Στον Ολυμπιακό έκαναν αρκετές φορές τα... στραβά μάτια, αλλά ο Ουέμπερ, παρά τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τους, υπέπεσε και σε άλλο παράπτωμα και όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

Διοικούντες και παίκτης θεωρούν πως δεν ωφελεί κανέναν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μένει να συμφωνήσουν στο ποσό της αποδέσμευσης, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr