Λάσο: «Δεν είναι μάγοι οι γιατροί μας, δεν ξέρω αν θα προλάβει ο Γιουλ»
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την πιθανή απουσία του Σέρχιο Γιουλ από τα playoffs τηςEuroleague και τις μάχες της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό
Ο Σέρχιο Γιουλ υπέστη θλάση και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα playoffs της ομάδας του.
Ο Πάμπλο Λάσο μετά τον αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας τόνισε ότι δεν ξέρει αν θα είναι έτοιμος ο παίκτης του, ελπίζοντας τελικά να τα καταφέρει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης:
«Ειλικρινά νομίζω ότι είναι δύσκολο να παίξει στα playoffs. Εύχομαι να μπορεί να παίξει αλλά φαίνεται δύσκολο γιατί δεν νομίζω ότι οι γιατροί μας είναι μάγοι ή γκουρού. Νομίζω ότι είναι υπέροχοι, τέλειοι, αλλά όχι μάγοι. Θέλουν να επιστρέψουν τον Γιουλ στην καλύτερη δυνατή στιγμή, με τον καλύτερο τρόπο, όπως έκαναν και πέρυσι». Πηγή:www.gazzetta.gr
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.