Η έκθεση του Χούμπελ για την ΕΠΟ και η καθοριστική επαφή με FIFA, UEFA

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ θα παραδώσει άμεσα την έκθεσή του για φέτος ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα δύο θέματα που έχει θίξει και η καθοριστική επαφή του Απριλίου

Έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην στιγμή που Χούμπελ - που πέρυσι είχε εισηγηθεί GREXIT - θα στείλει την τελική του έκθεση - αξιολόγηση για φέτος σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα μετά από αυτό μέσα στον Απρίλιο θα γίνει και μία κομβική επαφή - συνάντηση με FIFA - UEFA και ΕΠΟ στο εξωτερικό όπου θα πιστοποιηθεί και το εάν έχει σημειωθεί βελτίωση ή όχι. Σε αυτήν την περίσταση αναμένεται να υπάρξουν μετά οι ανάλογες δράσεις.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει οι ξένοι αξιωματούχοι δεν... χάρηκαν με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος ο Χούμπελ έχει θίξει δύο θέματα: τη βία αλλά και το bullying στους Έλληνες διαιτητές κυρίως.

Υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα όπως το εάν έχει βελτιωθεί ή όχι η διαιτησία και τα χειραγωγημένα ματς στην Football League.

Όπως και να έχει πλησιάζει το χρονικό σημείο της τελικής αποτίμησης των εκπροσώπων των FIFA / UEFA στην Ελλάδα για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr