Μπούσης: «Αν ήξερα την υπόθεση με τον Αιγινιακό, δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ»

Μπούσης: «Αν ήξερα την υπόθεση με τον Αιγινιακό, δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ»

Ο Μιχάλης Μπούσης πήρε τον λόγο κατά την έφεση του ΟΦΗ κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό του συλλόγου λόγω χειραγώγησης του αγώνα με τον Αιγινιακό, υπογραμμίζοντας πως αν γνώριζε το ενδεχόμενο δεν θα προέβαινε στην αγορά της ομάδας

4758127
Το απόγευμα της Τετάρτης (27/03) εκδικάζεται η έφεση των Κρητικών κατά της πρωτόδικης απόφασης για υποβιβασμό στη Football League.

Ο ΟΦΗ ελπίζει πως θα καταφέρει να «ρίξει» την ποινή και να αποφύγει την επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με τον πρόεδρο, Μιχάλη Μπούση να βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και να παίρνει τον λόγο στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων και να αναφέρει πως σκοπός του είναι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει όσα έχει στο μυαλό του για την ανάπτυξη του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αγόρασα την ομάδα τον Οκτώβριο, ήρθα για να κάνω μια επένδυση στην Ελλάδα. Ήταν το όνειρο μου να έρθω να κάνω κάτι ωραίο. Πολλοί μου είχαν πει να έρθω μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, όχι για να επενδύσω. Θέλαμε να κάνουμε αθλητικό τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό, τότε δεν θα αγόραζα τον σύλλογο.

Δεν ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με μία τέτοια κατάσταση, δεν ήθελα κάποιος να μου χαλάσει το όνομα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου για την Κρήτη και για την Ελλάδα. Ήρθα να επενδύσω εδώ γιατί αγαπάω την χώρα και τον ΟΦΗ και προσπαθώ να πείσω κι άλλους ανθρώπους να έρθουν να επενδύσουν χρήματά στη χώρα μας. Σχεδιάζουμε να ανακατασκευάσουμε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, να βάλουμε πολλά χρήματα. Αν είναι να πέσουμε αγωνιστικά, ας πέσουμε αλλά όχι γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά, όχι να αποτύχουμε επειδή κάποιοι βλέπουν φαντάσματα».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης