Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά μόλις προσγειώθηκε καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι πέρασε το βράδυ της Δευτέρας σε κέντρο παράνομων μεταναστών.
Την είδηση την αποκαλύπτει σήμερα η βελγική “nieuwsblad.be”, η οποία στο σχετικό δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του αρμόδιου υπάλληλου. Αυτός υποστηρίζει ότι ο Βράνιεςδεν είχε πάνω του τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ.
Ο Βράνιες αφέθηκε ελεύθερος να φύγει από το κέντρο χθες το πρωί όταν και οι υπεύθυνοι έλαβαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα από την Άντερλεχτ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.