Συγκλονιστικός ο Μιχάλης Ζαμπίδης, επέστρεψε στα ρινγκ ύστερα από 3,5 χρόνια, έπαιξε τραυματίας και... λύγισε τον αντίπαλό του Αντόνιο Γκόμεθ με ομόφωνη απόφαση!
Έπειτα από 3,5 χρόνια ο Μιχάλης Ζαμπίδης επέστρεψε στα ρινγκ.
Φαίνεται πως το διάστημα της αποχής του ήταν τεράστιο. Ο «Iron Mike» απέδειξε το πόσο διψασμένος ήταν.
Έπαιξε με κομμένο δεξιό δικέφαλο για σχεδόν 2,5 γύρους, αλλά τίποτα δεν ήταν ικανό να τον σταματήσει προς τη νίκη απέναντι στον Ισπανό Αντόνιο Γκόμεθ!
Έτσι, μπροστά στους ομογενείς της Στουτγκάρδης ο Ζαμπίδης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, πανηγύρισε άλλη μία τεράστια νίκη (αυτή τη φορά σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας) και φόρεσε στη μέση του τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή για τη διοργάνωση Breakout!
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.