Θανάσης Γιαννακόπουλος: Θρήνος για τον «τυφώνα» - Όρθιο το ΣΕΦ για τον μεγάλο αντίπαλο

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Θρήνος για τον «τυφώνα» - Όρθιο το ΣΕΦ για τον μεγάλο αντίπαλο

Αμέτρητα τα μηνύματα του κόσμου για την απώλεια του ανθρώπου που σημάδεψε με την παρουσία του το ελληνικό μπάσκετ - Πολιτικοί, αθλητές και απλοί φίλαθλοι αποχαιρετούν τον «τυφώνα» Θανάση Γιαννακόπουλο

giannakopoulos_ar1
Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί για πολλοστή φορά μέσα σε λίγους μήνες, η «Παναθηναϊκή οικογένεια», μετά τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από την ζωή την Τρίτη το πρωί σε ηλικία 88 ετών.

Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του «τυφώνα», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, σκόρπισε θλίψη τόσο στον αθλητικό και πολιτικό κόσμο όσο και στους απλούς φιλάθλους όλων των ομάδων.


Και αυτό φάνηκε και στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί μέσα στα γήπεδα να είναι «αιώνιοι αντίπαλοι», η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, όμως ένωσε όλους τους Έλληνες φιλάθλους του μπάσκετ, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με σεβασμό. 

Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, έτσι και στο ΣΕΦ, πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από την ζωή την Τρίτη το πρωί σε ηλικία 88 ετών.

Όλο το γήπεδο όρθιο, απόλυτη ησυχία από τους θεατές, τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες.

sef
sef1
sef4


Το «αντίο» του κόσμου στον άνθρωπο που σημάδεψε με την παρουσία του το ελληνικό μπάσκετ


Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν ένας παράγοντας παθιασμένος με τον Παναθηναϊκό, αλλά τόσο ειλικρινής κι αυθόρμητος και γι' αυτό είχε καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς όλων των ομάδων.

Κάτι που αποδεικνύεται απ’ αυτά που γράφονται στα social media με το που έγιναν γνωστά τα άσχημα νέα, αλλά και με τα συλλυπητήρια που έσπευσαν να εκφράσουν φίλοι και αντίπαλοι.

Το «αντίο» των πολιτικών

Κλείσιμο




Το συγκινητικά μηνύματα του κόσμου
Η ζωή του όλη ο Παναθηναϊκός

Το ημερολόγιο γράφει 5 Μαϊου του 2002 και λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπιουλου στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης στο κλειστό του  «Παλαμαλαγκούτι», «σκοτώνοντας» την Κίντερ Μπολόνια μέσα στην έδρα της.

Τα δύο αδέρφια παραληρούν μετά τον θρίαμβο, αλλά οι πανηγυρισμοί όπως θυμόταν χρόνια μετά γνωστός «πράσινος» επιχειρηματίας, διακόπηκαν απότομα μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα.
«Γιατί μπήκες στο αεροπλάνο;» ακούστηκε ο Παύλος απευθυνόμενος στον Θανάση και ο τελευταίος απαντάει άμεσα: «Εγώ; Εσύ γιατί μπήκες;».

Ο επιχειρηματίας και κάποιοι άλλοι που βλέπουν την σκηνή δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν βλέποντας τα δύο αδέρφια μέχρι την στιγμή που ακούγεται η φωνή του τρίτου και μικρότερου αδερφού, Κώστα: «Δεν το έχουμε πει τόσες φορές; Γιατί μπήκατε και οι δύο στο αεροπλάνο;».

thansd1


Μόνο τότε κατάλαβαν λίγοι ότι ο Παύλος, ο Θανάσης  και ο Κώστας Γιαννακόπουλος είχαν πάρει χρόνια πριν την απόφαση να μην ταξιδεύουν ποτέ όλοι μαζί, για λόγους οικογενειακής ασφάλειας.
Σήμερα το πρωί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ταξίδεψε για τελευταία φορά σε αυτό τον κόσμο, φεύγοντας πλήρης ημερών στα 88 του χρόνια, εννιά μήνες μετά το τελευταίο αντίο που είπε στον αδερφό του Παύλο με τα δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπό του.

Έτρεχαν όπως εκείνο το γιορτινό βράδυ που πήρε το μικρόφωνο και μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ είπε συγκινημένος: «Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού».   

Η απώλειά του σηματοδοτεί το τέλος μια θρυλικής δυάδας η οποία όχι μόνο ανέστησε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά τον έχρισε βασιλιά της Ευρώπης.

Σε άλλα χρόνια όπου η λέξη παράγοντας είχε άλλη βαρύτητα και πολλές φορές ήταν συνυφασμένη με την ανθρωπιά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μεγαλούργησε αφήνοντας-μαζί με τον Παύλο-το δικό του στίγμα.
Αυτό, του καλού ανθρώπου...

Από μικρός Παναθηναϊκός

Μεγαλώνοντας στο σπίτι μιας μέσης ελληνικής οικογένειας, μαζί με άλλα τρία  αδέρφια, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έζησε ως παιδί την κατοχή και ως έφηβος τον εμφύλιο και την Ελλάδα να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Από μικρός είναι πολύ καλός μαθητής. Δεν μπορεί να κάνει κι άλλιώς αφού ο πατέρας του Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έχει ανοίξει ένα φαρμακείο στην οδό Πειραιώς απαιτεί από τα παιδιά του να είναι άριστοι μαθητές.
Δεν απαιτεί όμως να υποστηρίζουν την ομάδα του, τον Απόλλωνα και όταν ο Θανάσης του λέει ότι είναι Παναθηναϊκός χαμογελάει με συγκατάβαση.

Πριν πάει στο γήπεδο της Λεωφόρου, ο Θανάσης περνάει από τεστ διαβάσματος σε όλα τα μαθήματα που έχει την επομένη από τον πατέρα του.

Όπως θυμήθηκε χρόνια μετά σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο «Φως» τον Ιούνιο του 1997 «μόνο έτσι μου έδινε ένα τάλιρο για να αγοράσω εισητήριο και μια πορτοκαλάδα».



Η ενασχόληση του μαζί με τους Παύλο και Κώστα στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, τον ωθεί να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, συμπληρώνοντας ακόμη και 16 ώρες στο γραφείο.

Όμως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα στο μυαλό του, όπως και του Παύλου μαζί με τον οποίο το 1974 αρχίζουν να γράφουν την δική τους προσωπική ιστορία, ως παράγοντες του Ερασιτέχνη.

Ο μεγάλος του αδερφός είναι ο μπροστάρης κι αυτός ακολουθεί, προτείνει, συμβουλεύει ενίοτε ώστε η όποια απόφαση να είναι μόνο για το καλό του συλλόγου.

Δεν λέει ποτέ όιχι σε δίκαια αιτήματα, ούτε σκέφτεται τα λεφτά που φεύγουν για την ομάδα αφού θέλει να δει τον σύλλογο πολύ ψηλά, ειδικά την ομάδα  ποδοσφαίρου.

Το 1979 ο Θανάσης μαζί με τον αδερφό του θέλουν σαν τρελοί την ΠΑΕ, αλλά τελικά αυτή θα καταλήξει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και όχι στους Γιαννακόπουλους.

Όπως είχε πει στην ιστορική συνέντευξη που έδωσε στο «Φως» το καλοκαίρι του 1997 «νοιώθουμε ακόμη θλίψη που δεν πήραμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όχι τόσο για το ότι δεν τη πήραμε, όσο για τον τρόπο που τη χάσαμε».
oikogeneia-giannakopoyloy-ena
Οι θρίαμβοι, ο Σπανούλης και τα 3 εμφράγματα

Στα γήπεδα του μπάσκετ, οι πολύχρωμες γραβάτες του έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία, ειδικά σε βραδιές σαν αυτή του πρώτου Ευρωπαϊκού Κυπέλου Πρωταθλητριών που σήκωσε το Τριφύλι.

Αεικίνητος, φωνακλάς, εκφραστικός και ενίοτε έξαλλος, ειδικά όταν ένοιωθε ότι αδικείται η ομάδα από τους διαιτητές, ξέσπαγε μοναδικά όπως έκανε τον Μάϊο του 2009.

Ο Παναθηναϊκός παρότι κατά γενική ομολογία «σφαγιάζεται» από την διατησία κερδίζει τον τελικό της Ευρωλίγκας και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επιτίθεται φραστικά στον κομισάριο της Τζόρντι Μπερτομέου, πετώντας του χαρτονομίσματα!

Ζει τον κάθε αγώνα με το ίδιο πάθος, αγωνιά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όταν το παιχνίδι κρίνεται στον πόντο και γι' αυτό θα υποστεί τρία εμφράγματα.

Η μεγάλη του αδυναμία φέρεται να ήταν ο Βασίλης Σπανούλης αφού είχε πει ότι αν χειριζόταν αυτός την υπόθεση του Kill Bill δεν θα είχε φύγει για τον Ολυμπιακό.

Τον Μάϊο του 2016, όταν ο τελευταίος σηκώνεται και με τρίποντο από τα εννιά μέτρα χρίζει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τον κοιτάει αποσβολωμένος να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια.

Δυο χρόνια μετά στον πέμπτο τελικό και με την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου πολύ νωπή, ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε μια στιγμή έντασης που ο αγώνας διακόπηκε πηγαίνει κοντά στον Θανάση.

Τον αγκαλιάζει, του σφίγγει το χέρι και μιλάνε για λίγα δευτερόλεπτα αποδεικνύοντας αμφότεροι ότι δεν τους χωρίζει τίποτε ακόμη και εντός του παρκέ, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Θανάσης κλαίει για τον Παύλο που δεν είναι εκεί έχοντας αγκαλιά τον ανηψιό του Δημήτρη λίγο πιο μακριά από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Της ομάδας που λάτρεψε και θα εξακολουθεί να λατρεύει απο εκεί ψηλά...        


Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον μεγάλο ηγέτη



Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Καλό ταξίδι…»

Ο ανηψιός του Θανάση Γιαννακόπουλος, Δημήτρης, αποχαίρετησε αρχικά τον θείο του με μια φωτογραφία του στην οποία είχε γράψει μόνο «καλό ταξίδι»...


View this post on Instagram

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 💚

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on


…ενώ λίγο αργότερα πόσταρε μια φωτογραφία με τον πατέρα του Παύλο και τους θείους του Θανάση και Κώστα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα λίγων μηνών γράφοντας «παντού και πάντα μαζί».


View this post on Instagram

Παντου και παντα μαζι 🖤🖤🖤

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on



ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για πάντα ζωντανός στο μυαλό και την καρδιά μας»

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Συλλυπητήρια από τον Ολυμπιακό για τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του.

Δημήτρης Μελισσανίδης: «Καλέ μου φίλε Θανάση, καλό ταξίδι»

Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη και τα συλλυπητήριά του στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αποχαιρετούμε έναν κορυφαίο…»

Λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.»


Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η λιτή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρει:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.»



ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα λείψουν το πάθος και η αγνή αγάπη για την ομάδα του»
H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...».
Το αντίο του ΕΣΑΚΕ στον Θανάση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.
Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Η ανακοίνωση της Super League
Η λίγκα του ποδοσφαίρου εξέδωσε από την πλευρά της την ακόλουθη ανακοίνωση: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του»
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καλό ταξίδι…».

Σπύρος Λιβαθινός: «Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας!»
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού είχε «μεγαλώσει» στο πλευρό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τον αποχαιρέτισε’ μ’ αυτό το ξεχωριστό μήνυμα:
«Ήσουν πάντα ένα πρότυπο για όλους εμάς τους νεότερους! Ήσουν πάντα δίπλα μας, να μας προσγειώνεις μετά από κάθε επιτυχία, να μας εμπνέεις μετά από κάθε δύσκολη στιγμή. Υπήρξες ένας δάσκαλος της ζωής, μα πάνω όλα ήσουν ένας αληθινός φίλος! Το ήθος και το χαμόγελό σου θα αποτελούν πάντα πυξίδα για το μέλλον μας! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις στιγμές που μας χάρισες! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Καλό ταξίδι Θανάση μου…»




Νίκος Ζήσης: «Ο Θανάσης 'φεύγει' έχοντας τον σεβασμό όλων»
Ο Έλληνας γκαρντ της Μπάμπεργκ, έγραψε στα social media για τον χαμό του Θανάση που βύθισε στο πένθος ολόκληρο τον Παναθηναϊκό:

«Συλληπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. "Φεύγει" έχοντας τον σεβασμό όλων».
Συλλυπητήρια κι από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά τα κακά μαντάτα για τον πρώην διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
«Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ.»







H κηδεία ενός από τους πιο ιστορικούς και εμβληματικούς ηγέτες στην ιστορία του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλει στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, δίπλα στα αδέρφια του, Παύλο και Κώστα​.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης