Λουκάκου: «Δεν θα φιλήσω κ@%ους για να με αγαπήσουν»

Λουκάκου: «Δεν θα φιλήσω κ@%ους για να με αγαπήσουν»

Ο Ρομέλου Λουκάκου σε συνέντευξή του στάθηκε στην έντονη κριτική που δέχεται από τα media, αλλά και στην αδιαφορία του απέναντι σε ορισμένα ΜΜΕ.

luuk
Ο Βέλγος φορ της Γιουνάιτεντ που έχει πετύχει τέσσερα γκολ στα τελευταία δύο ματς μίλησε για την κριτική που δέχεται, ενώ δεν ξέχασε και την υποδοχή που είχε στο Ολντ Τράφορντ.

«Είμαι ένα άτομο θρησκευόμενο και ο Θεός λέει πάντα να συγχωρούμε. Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω. Γι’ αυτό σε μερικά ΜΜΕ δεν δίνω καμία σημασία. Ξέρω ότι κάποιες φορές πληρώνω το τίμημα, αλλά δεν με απασχολεί. Ακόμα μια φορά ένας δημοσιογράφος είπε: 'ευτυχώς που η μητέρα του Ρομέλου Λουκάκου δεν έκανε τρίτο παιδί'. Μπορείτε να το φανταστείτε;», τόνισε εξοργισμένος.

«Δεν θα φιλήσω κ@%ους για να με αγαπήσουν. Θυμάμαι το πρώτο μου ματς με τη Γιουνάιτεντ. Ηταν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ και σκόραρα, αλλά χάσαμε. Παίξαμε μετά κόντρα στη Γουέστ Χαμ κι έβαλα δύο γκολ. Στο επόμενο παιχνίδι σκόραρα ξανά και ξανά και ξανά. Αλλά πάντα ήταν αυτό το “ναι αλλά… Είμαι σίγουρος πως δε θα αποκτήσω τον σεβασμό που αξίζω. Τότε κατάλαβα πως ότι και να γίνει οι άνθρωποι πάντα θα με κοιτάζουν με άλλο βλέμμα», είπε ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Standing tall in the face of all the haters. We're with you @romelulukaku. #OurOtherClub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OTRO (@otro) στις



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης