EuroLeague: Με φόρα από το Copa Del Rey η Μπαρτσελόνα!

EuroLeague: Με φόρα από το Copa Del Rey η Μπαρτσελόνα!

Με τον αέρα της... κυπελλούχου Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μπασκόνια στον ισπανικό «εμφύλιο» της EuroLeague με 77-67 και παρέμεινε σε τροχιά... πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των φετινών playoffs

ser_1
Απ' ότι φαίνεται το πάθημα έχει γίνει... μάθημα στους «μπλαουγκράνα»! Μετά τις συνεχόμενες «κατραπακιές» των Καταλανών με το νέο format της EuroLeague, η Μπαρτσελόνα δείχνει να «κλειδώνει» την πρόκριση και την 5η θέση στην regular season, ενώ στις εναπομείνασες αγωνιστικές αναμένεται να... κονταροχτυπηθεί με την Αναντολού Εφές για την είσοδο στην τετράδα και το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 14-9 και ακολουθεί κατά πόδας την Αναντολού Εφές που διατηρείται στην 4η θέση της κατάταξης (13-8) ενώ έχει ανοίξει κατά δύο νίκες την «ψαλίδα» με τον Ολυμπιακό (12-11) και την Αρμάνι Μιλάνο (12-11) που ακολουθούν. Αν μη τι άλλο δείχνει πιο ικανή από ποτέ ώστε να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στην postseason της διοργάνωσης δείχνοντας την απαιτούμενη συνέπεια από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Σεραφέν του πρώτου ημιχρόνου (15π., 6ριμπ.) μαζί με τους Ρίμπας (15π., 4/4τρ.) και Ερτέλ (11π., 9ασ.) ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν στον «εμφύλιο» με τους Βάσκους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στους 10 πόντους έχοντας επιστρέψει από το -22. αλλά... μέχρι εκεί. Σιλντς (18π.) και Χίλιαρντ (12π.) ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 22-9, 46-26, 62-45, 77-67
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης