Η απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από τον ημιτελικό θα του επιφέρει ποινή ενός έως και 6 βαθμών στη βαθμολογία.
Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΚ σε περίπτωση αποχώρησης χωρίς λόγο από αγώνα, η ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών (όπως φαίνεται στη φωτό).
Παρότι πρόκειται για διοργάνωση Κυπέλλου (ΕΟΚ), ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί στο πρωτάθλημα (Basket League).
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης βαθμών κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν τους απασχολεί.
Αν τώρα οι Πειραιώτες τιμωρηθούν με βάση το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ (η φωτό που ακολουθεί) τότε κινδυνεύουν ακόμη και με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events