Ποδοσφαιρική πανδαισία το βράδυ στο Champions League: Άγιαξ-Ρεάλ και Τότεναμ-Ντόρτμουντ

Ποδοσφαιρική πανδαισία το βράδυ στο Champions League: Άγιαξ-Ρεάλ και Τότεναμ-Ντόρτμουντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στο Άμστερνταμ (22:00, CosmoteSport 2) και Τότεναμ-Ντόρτμουντ υπόσχονται συγκινήσεις στο Γουέμπλεϊ (22:00, CosmoteSport 1)

synthesi01
Τα... καλά του για δεύτερη μέρα βάζει το Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίζει στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ την υπεράσπιση των κεκτημένων της, τη στιγμή που Τότεναμ και Ντόρτμουντ υπόσχονται μια ματσάρα στο «Γουέμπλεϊ».

Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 2)

Μετά τα ματς κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τα ματς-φωτιά, καθώς φιλοξενείται στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα κεκτημένα τριών χρόνων. Κανονικά στη διάθεση του Σαντιάγκο Σολάρι θα είναι ο αφηνιασμένος τη φετινή σεζόν, Καρίμ Μπενζεμά, που είχε ένα μικρό θέμα τραυματισμού, ενώ εντελώς εκτός πλάνων είναι ο Ίσκο, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην αλλάζει την άποψή του, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τους Μαρσέλο, Μπέιλ για τους Ρεγκιλόν και Βινίσιους. Ανάλογα ευχάριστα είναι τα νέα στον Άγιαξ που θα έχει στη διάθεσή του τον Φρένκι Ντε Γιονγκ (που από το καλοκαίρι θα είναι στην Μπαρτσελόνα).

Τότεναμ-Ντόρτμουντ (22:00, CosmoteSport 1)

Δύο άκρως «ποδοσφαιρικά» σύνολα τίθενται αντιμέτωπα στο «Γουέμπλεϊ», με την Τότεναμ να φιλοξενεί την Ντόρτμουντ. Δύο ομάδες που αποτελούν απόρροια της δουλειάς των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Λουσιάν Φαβρ, πραγματοποιούν εξαιρετικές πορείες σε Premier League και Bundesliga και θέλουν να κάνουν τη δική τους υπέρβαση και στο Champions League. Για τους γηπεδούχους εκτός παραμένουν οι Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι, που ακόμα είναι ανέτοιμοι λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, αλλά κανονικά υπολογίζονται οι Ντάιερ και Λαμέλα. Πολλά τα προβλήματα και για τους Γερμανούς που δεν υπολογίζουν τους Πίστσεκ, Βάιγκλ, Πακο Αλκάθερ, Μάρκο Ρόις και Ακαντζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης