Παρουσιαστής εκπομπής στο RT ο Μουρίνιο - Δείτε το τρέιλερ

Παρουσιαστής εκπομπής στο RT ο Μουρίνιο - Δείτε το τρέιλερ

Θα μεταδίδεται κάθε 14 ημέρες - Στις 7 Μαρτίου το πρώτο επεισόδιο

moyurino-1
Στην τηλεόραση φαίνεται ότι έχει στραφεί για τα καλά ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την απόλυσή του από τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ καθώς μετά το πέρασμά του από το Κατάρ, υπέγραψε συμβόλαιο με το ρωσικό κανάλι RT για να παρουσιάζει μια εκπομπή για το Champions League κάθε δύο εβδομάδες.

Η εκπομπή στο RT, με το οποίο ο Μουρίνιο συνεργάστηκε και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας, θα έχει τίτλο «Called On the Touchline» και θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στις 7 Μαρτίου.

On the Touchline with Jose Mourinho (PROMO)


Ο Μουρίνιο έκανε τα γυρίσματα του τρέιλερ πριν από μερικές ημέρες κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία στην οποία είχε και το ατύχημα με την τούμπα σε γήπεδο του χόκεϊ στον πάγο.

«Η εκπομπή θα προσφέρει μια μοναδική ανάλυση από τον Πορτογάλο για όλη την δράση στο Champions League καθώς και μια ειδική ματιά σε όλα όσα συζητούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το RT.

Κλείσιμο
Το συμβόλαι του Μουρίνιο με το ρωσικό κανάλι θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου, μετά, δηλαδή, τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης