Μαρτίνς: «Όλοι μας έχουμε ευθύνη, κάναμε σοβαρά λάθη με ΠΑΟΚ»

Μαρτίνς: «Όλοι μας έχουμε ευθύνη, κάναμε σοβαρά λάθη με ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος και μίλησε στους παίκτες του για το ματς της Τούμπας, ενώ παραμένουν τα ανοιχτά μέτωπα των Φορτούνη και Ομάρ, που ως γνωστόν έχουν προβλήματα τραυματισμών

4712675
Ο Μαρτίνς στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ χώρισε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε δύο γκρουπ στην προπόνηση.

«Όλοι μας έχουμε ευθύνη για το αποτέλεσμα και φυσικά για την εμφάνιση. Κάναμε σοβαρά λάθη με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά τους επιτρέψαμε να έχουν την πρωτοβουλία. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε ως Ολυμπιακός τέτοια ματς και να στεναχωρούμε όσους μας πιστεύουν και τον κόσμο μας», σχολίασε σχετικά ο Πορτογάλος που ανέλυσε στον κάθε παίκτη τα λάθη του και αναφέρθηκε στο ότι δεν γίνεται ο Βούκοβιτς να είναι ο μόνος με κάπως θετικό πρόσημο (σ.σ. βάσει στατιστικής και αριθμών στο παιχνίδι).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αρκετές φορές λόγο για κακό ματς. Για πολύ κακό ματς από τους Πειραιώτες... Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και για το Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: «Έχουμε μπροστά μας μία επόμενη αγωνιστική πρόκληση, αυτήν της Ευρώπης, όπου πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι μαζί προχωράμε για να τα καταφέρουμε». Επίσης υπάρχει μία αίσθηση - εκτίμηση για τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Ως προς τους Φορτούνη και Ομάρ τα θέματά τους παραμένουν ανοιχτά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης