Χιμένεθ: «Η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ»

Την άποψη ότι η διαιτησία δεν ευνόησε την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ και τόνισε ότι οι ομάδες θα πρέπει να διαμαρτύρονται λιγότερο

4709049
Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου και τόνισε ότι ένας παίκτης δεν πέφτει μόνος του όταν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα, αναφερόμενος στο πέναλτι του Αλμπάνη, μην γνωρίζοντας προφανώς ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Αναλυτικά:
Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε με νίκη: «Θα προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής και ταπεινός. Το 95% ανήκει στους ποδοσφαιριστές και ένα 5% στο προηγούμενο τεχνικό επιτελείο. Οι προπονητές είμαστε λίγο εγωιστές. Αν είχαμε χάσει, ίσως να έλεγα ότι δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Οι παίκτες έδωσαν τη μάχη τους σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που είχαμε την απώλεια του Τσιγκρίνσκι και παίζαμε και με 10 παίκτες με την αποβολή του Πόνσε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος»

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν ξεκάθαρο το πέναλτι. Δεν πέφτει κανείς αν είναι μπροστά στον τερματοφύλακα. Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχει κάποιο παράπονο ο Ατρόμητος, γιατί την ΑΕΚ δεν την ευνόησε. Πρέπει να παραπονιόμαστε λιγότερο και να δίνουμε το καλό παράδειγμα».

Για τις απουσίες: «Είχαμε πολλές απουσίες και όλοι πρέπει να αισθάνονται σημαντικοί. Κάθε φορά που κάναμε αλλαγή, βγάζαμε έναν παίκτη που είχε συμμετοχές, με έναν που δεν έχει. Αυτή είναι η ψυχή που θέλω να βλέπω. Για παράδειγμα ο Τζανετόπουλος έπαιξε στο Σαν Σίρο. Αυτή είναι η ψυχή που θέλω να βλέπω».

Για το επίπεδο της ομάδας που ανέλαβε: «Δεν είχα τον χρόνο για να δω τις διαφορές. Ο προηγούμενος προπονητής και το επιτελείο του είναι μεγάλοι επαγγελματίες. Στο ποδόσφαιρο όταν χάνεις είσαι κακός, όταν κερδίζεις είσαι καλός. Αυτό που μένει τώρα, είναι να βγάλω στην ομάδα τον καλύτερό της εαυτό».

Για τον Αραούχο και τον Πόνσε: «Είναι δύο διαφορετικοί παίκτες. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να τους έχουμε και τους δύο. Ξέρετε πόσο τον αγαπώ τον Αραούχο. Εξαιτίας του έφυγα από τη Λας Πάλμας. Φυσικά αστειεύομαι. Την ικανότητά του να σκοράρει την ξέρω. Μίλησα από πέρσι με τον Μόντσι για να έρθει από πέρυσι και ο κ. Μελισσανίδης έδωσε πολλά για να έρθει ο Πόνσε στην ΑΕΚ. Μου ζήτησαν οι παίκτες μου να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Αλεξέι».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης