Φετφατζίδης: «Ήρθα στον Άρη για να μείνω και του χρόνου»

Φετφατζίδης: «Ήρθα στον Άρη για να μείνω και του χρόνου»

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» αλλά και την προοπτική της επόμενης χρονιάς

Fetfa
Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αρχικά σημείωσε ότι… «ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω ότι μπορώ στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Άρη. Είναι μια πρόκληση. Έρχομαι σ’ ένα κομβικό σημείο για τον Άρη. Με δουλειά θα συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με κάποιους πριν πάρει την τελική απόφασή του αλλά και για τη μικρή διάρκεια της συνεργασίας, απάντησε: «Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν συζήτησης με τους δικούς μου ανθρώπους. Θεωρήσαμε σωστό και καλό να είναι για έξι μήνες και βλέπουμε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια χρονιά, πρωταρχικός στόχος να κοιτάξω και του χρόνου με την ομάδα του Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρίσω, αλλά να μείνω και του χρόνου».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θέλησε να ανοίξει το κεφάλαιο «Ολυμπιακός» και ρωτήθηκε επιμέρους για τον Άρη. «Δεν χρειάζεσαι πολλά για να πειστείς. Είναι μια μεγάλη ομάδα με καταπληκτικό κόσμο, όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είναι πρόκληση για τον καθένα». Σχετικά με τα στοιχεία που μπορεί να δώσει απάντησε ότι… «μπορώ να δημιουργήσω προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες μου και για μένα, να δώσω φαντασία και γκολ στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στον Άρη, είμαστε εντυπωσιασμένοι με τον φετινό Άρη και τους παίκτες που κατέχει η ομάδα», είπε και ρωτήθηκε για το αν έχει δει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την ομάδα αλλά και για τον Ματέο Γκαρσία. «Έχω σκεφτεί πώς θα είναι να παίζω με τον Ματέο ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα. Γενικά όμως είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με όλα τα παιδιά».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης