Δίωξη στον Ολυμπιακό για την επίθεση κατά πάντων μέσω διαρροής

Δίωξη στον Ολυμπιακό για την επίθεση κατά πάντων μέσω διαρροής

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακό για τη θέση που πήρε κατά Σαββίδη, Μελισσανίδη και ΕΠΟ

OSSSFFP
Μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ το βράδυ του περασμένοι Σαββάτου, ο Ολυμπιακός μέσω διαρροής και όχι μέσω επίσημης ανακοίνωσης είχε επιτεθεί κατά της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, των διοικητικών ηγετών τους αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν οι απαντήσεις από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (μέσω διαρροών κι αυτοί) ωστόσο σήμερα ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Γιώργος Λαΐνης άσκησε δίωξη στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πλέον με τη συγκεκριμένη δίωξη - και ανεξάρτητα από τι θα αποφασίσει το δικαστήριο της ΕΠΟ - ανοίγει νέος "δρόμος" σχετικά με τις δηλώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις ΠΑΕ, παραγόντων, προπονητών ή παικτών, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που κινείται η πειθαρχική διαδικασία για "θέση" ΠΑΕ, η οποία δεν έχει κοινοποιηθεί ως επίσημη ανακοίνωσή της. Βεβαίως δημοσιοποιήθηκε σχεδόν στο σύνολο των media τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης