«Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο» λέει η Ρωσίδα αθλήτρια του πατινάζ για το κορμάκι «φωτιά»!

«Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο» λέει η Ρωσίδα αθλήτρια του πατινάζ για το κορμάκι «φωτιά»!

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το εφαρμοστό και ημιδιαφανές μαύρο κορμάκι της, η Αλεξάντρα Στεπάνοβα μπορεί τελικά να... αναθεωρήσει την γκαρνταρόμπα της για τις επόμενες διοργανώσεις

stepanova-ar
Μετά τον σάλο που προκάλεσε το εφαρμοστό μαύρο κορμάκι, με το οποίο εκτέλεσε το νούμερό της μαζί με τον παρτενέρ της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, η Ρωσίδα Αθλήτρια Αλεξάντρα Στεπάνοβα μπορεί τελικά να... αναθεωρήσει την γκαρνταρόμπα της για τις επόμενες διοργανώσεις.

Η εντυπωσιακή Στεπάνοβα εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι το κορμάκι που φορούσε κατά την εμφάνισή της στο Gala Show της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας, αποδείχτηκε αρκετά αποκαλυπτικό κάτω από τα λαμπερά φώτα.

«Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο», φέρεται να είπε η Ρωσίδα αθλήτρια όταν πληροφορήθηκε τον... κακό χαμό στα social media, και τις προσπάθειες των χρηστών να διακρίνουν εάν φορούσε ή όχι εσώρουχο κάτω από το ημιδιάφανο ρούχο.


Александра Степанова и Иван Букин. Показательные выступления на Чемпионате Европы 2019


Το χορευτικό που εκτέλεσε η νεαρή αθλήτρια με τον παρτενέρ της, Ιβάν Μπούκιν, υπό τον ήχο ενός ρομαντικού τραγουδιού της δημοφιλούς τραγουδίστριας Άλα Πουγκατσιόβα, έκλεψε την παράσταση στο Gala Show. Οι δύο αθλητές ήθελαν να αναπαράστησαν τον ερωτικό χορό ενός ζευγαριού στον πάγο, και η επιλογή των ρούχων είχε γίνει με γνώμονα αυτό ακριβώς το θέμα.

Κλείσιμο
«Θέλαμε το κουστούμι να είναι σέξι, ερωτικό και λιγάκι προκλητικό» φέρεται να δήλωσε εχθές ο Μπούκιν, ερωτηθείς από την εφημερίδα Σαβέτσκι Σπορτ για τις αντιδράσεις στα social media.

«Ελπίζω το ρούχο μου να μην έδειχνε πρόστυχο», δήλωσε η Στεπάνοβα στην εφημερίδα και εξήγησε ότι, μαζί με τον παρτενέρ της, δεν έχουν την ευκαιρία να ελέγξουν πώς φαίνονται τα κουστούμια τους κάτω από τα φώτα των προβολέων, με αποτέλεσμα μερικές φορές να βρίσκονται αντιμέτωποι με εκπλήξεις.

Η 23χρονο πάντως μπορεί να αναθεωρήσει την γκαρνταρόμπα της για τις επόμενες διοργανώσεις. «Θα παρακολουθήσουμε το βίντεο με την εμφάνισή μας σε μεταγενέστερο χρόνο. Ίσως αλλάξουμε κάτι, αν όμως κρίνουμε ό,τι όλα έδειχναν όπως πρέπει, το κουστούμι θα παραμείνει ως έχει» ανέφερε η καλλίγραμμη αθλήτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🖤. #фигурноекатание #сборнаяроссии #степановабукин #stepanovabukin #figureskating

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Stepanova (@aleksandrastepanova) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Спасибо МОСКВА за сумасшедший приём ❤️ Благодарим всех и каждого!!! #фигурноекатание #stepanovabukin #figureskating #сборнаяроссии

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Stepanova (@aleksandrastepanova) στις



Δείτε βίντεο: «Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο» λέει η Ρωσίδα αθλήτρια για το κορμάκι «φωτιά»!
«Ελπίζω να μην έδειχνε πρόστυχο» λέει η Ρωσίδα αθλήτρια για το κορμάκι «φωτιά»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης