Australian Open: Η Ελλάδα έχει έναν νέο ημίθεο!

Australian Open: Η Ελλάδα έχει έναν νέο ημίθεο!

Τα αποθεωτικά σχόλια για τον Στέφανο Τσιτσιπά συνεχίζονται με τους διοργανωτές του Australian Open να χαρακτηρίζουν τον Έλληνα πρωταθλητή ροκ σταρ και ημίθεο!

Finale
Στο κείμενο με τον απολογισμό της σημερινής ημέρας («Five things we learned on Day 7») οι διοργανωτές έχουν απολύτως φυσιολογικά στο Νο1 τον Στέφανο Τσιτσιπά με τον εκπληκτικό τίτλο «Oh my (Greek) God».

«Η ιστορική του επί του επί του Ρότζερ Φέντερερ, έξι φορές νικητή του τουρνουά και υπαρσπιστή του τίτλου που είχε κατακτήσει πέρσι ήταν γεμάτη από συμβολισμούς» αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Australian Open και το κείμενο συνεχίζει:

«Ο νεαρότερος σε ηλικία παίκτης από τους εναπομείναντες στο ταμπλό απέκλεισε τον γηραιότερο. Ο πρωταθλητής της Νέας Γενιας (Next Gen Champion) επικράτησε του μεγαλύτερου όλων των εποχών (GOAT).

Ο 37χρονος Φέντερερ έχασε από έναν γεμάτο ενέργεια Τσιτσιπά ο οποίος μοιάζει με μια νεότερη έκδοση του εαυτού του, κι ο Ελβετός θρύλος δεν θα μπορέσει να πανηγυρίσει στην Αυστραλία των 100ο του επαγγελματικό τίτλο».

Κλείσιμο
Ο επίλογος ήταν μια έμμεση αποθέωση των Ελλήνων ομογενών, αλλά και του Τσιτσιπά...

«Ο 2οχρονος Τσιτσιπας, μόλις στη 2η παρουσία του στο Open της Μελβούρνης, έγινε δεκτός σαν ροκ σταρ από τον... στρατό των Ελλήνων οπαδών. Είναι ήδη ο μοναδικός Έλληνας που έχει κατακτήσει επαγγελματικό τίτλο, αυτός που έχει βρεθεί πιο ψηλά από οποιονδήποτε άλλον συμπατριώτη του στην παγκόσμια κατάταξη και τώρα ο πρώτος Έλληνας που έχει φτάσει στους προημιτελικούς ενός τουρνουά Grand Slam. Κι ότι το κατάφερε κερδίζοντας τον Ρότζερ Φέντερερ το κάνει ακόμη πιο σημαντικό. Η Ελλάδα έχει έναν νέο ημίθεο!»


Demigod
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης