Ο Μουρίνιο δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει Πορτογαλία για να αναλάβει την Μπενφίκα

Ο Μουρίνιο δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει Πορτογαλία για να αναλάβει την Μπενφίκα

«Δεν θέλω στα αλήθεια να επιστρέψω στην Πορτογαλία» δήλωσε ο «special one» και πρόσθεσε: «Το καλύτερο για την Μπενφίκα είναι να υποστηρίξει τον Μπρούνο Λάγκε και να σκεφτεί το μέλλον της με ησυχία»

Zoze
«Πόρτα» στην Μπενφίκα και γενικότερα στην προοπτική επιστροφής του στην Πορτογαλία έριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πρώην πλέον τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στην πορτογαλική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο CMTV και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλει να γυρίσει στην Πορτογαλία, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν είναι επιλογή για τους «αετούς».

«Ποτέ δεν έχω επιβεβαιώσει ή αρνηθεί κάποια πρόταση σε όλη μου την καριέρα. Ποτέ δεν έχω μπει στο παιχνίδι να διασπείρω νέα. Δεν θέλω στα αλήθεια να επιστρέψω στην Πορτογαλία, αλλά ο καλύτερος τρόπος να σεβαστώ ένα τεράστιο σύλλογο και έναν σπουδαίο πρόεδρο είναι να πω ότι δεν έχω πρόταση.

Αν είχα, η Μπενφίκα θα ήταν η πρώτη που θα γνώριζε την απόφασή μου. Αλλά για να βοηθήσω στη συζήτηση επί του θέματος, σήμερα δεν έχω καμία πρόθεση να δουλέψω στην Πορτογαλία.

Το καλύτερο για την Μπενφίκα είναι να υποστηρίξει τον Μπρούνο Λάγκε και να σκεφτεί το μέλλον της με ησυχία. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά, όπως είμαι. Δεν είμαι επιλογή για την Μπενφίκα αυτή τη στιγμή».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης