Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ενωση για άλλα τρία χρόνια αναφέρθηκε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ
Ο Ελντερ Λόπες συνεχίζει την αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς και, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Rádio Renascença, προανήγγειλε ουσιαστικά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου.
«Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για ακόμη τρία χρόνια με νέο συμβόλαιο, κάτι που διαπραγματευόμαστε. Τώρα πρέπει να είμαι έτοιμος για να γυρίσω για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Έχω δεχθεί προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δεν είναι εύκολο, διότι οι συνθήκες που έχω εδώ στην ΑΕΚ, τις έχουν μόνο στα τρία μεγάλα κλαμπ. Ετσι πιστεύω ότι δύσκολα θα φύγω, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.