Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Ενωση για άλλα τρία χρόνια αναφέρθηκε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ
Ο Ελντερ Λόπες συνεχίζει την αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς και, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Rádio Renascença, προανήγγειλε ουσιαστικά τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου.
«Η ΑΕΚ θέλει να με κρατήσει για ακόμη τρία χρόνια με νέο συμβόλαιο, κάτι που διαπραγματευόμαστε. Τώρα πρέπει να είμαι έτοιμος για να γυρίσω για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν. Έχω δεχθεί προτάσεις από την Πορτογαλία, αλλά δεν είναι εύκολο, διότι οι συνθήκες που έχω εδώ στην ΑΕΚ, τις έχουν μόνο στα τρία μεγάλα κλαμπ. Ετσι πιστεύω ότι δύσκολα θα φύγω, αλλά δεν κλείνω την πόρτα της επιστροφής» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.