Πιτίνο: Τιμή μου να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, είναι σαν να προπονείς τους Σέλτικς

Πιτίνο: Τιμή μου να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, είναι σαν να προπονείς τους Σέλτικς

Κολακευμένος από το γεγονός ότι μια ομάδα με τέτοια παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όπως ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να του αναθέσει το τιμόνι δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο

piti-pa1
Γεμάτος ενθουσιασμό για την πρόκληση που αναλαμβάνει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο Αμερικανός τεχνικός χαρακτήρισε τιμή του να βρίσκεται σε μια ομάδα με την παράδοση του «τριφυλλιού» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι νιώθει σαν να προπονεί τους Boston Celtics, στάθηκε στο πού πρέπει να επικεντρωθεί ο «εξάστερος» ώστε να κάνει come back στην Ευρωλίγκα.

Ρικ Πιτίνο: "Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ"


Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτίνο

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση και εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν βρίσκομαι μέσα στο παρκέ. Δεν έχει σημασία αν βρίσκομαι στην Ελλάδα, στη Ρώμη, στη Νέα Υόρκη. Όταν είμαι μέσα στο παρκέ όλα τα μέρη είναι ίδια.

Κλείσιμο
Βλέποντας ένα βίντεο δεν βιώνεις την πραγματική εμπειρία, αλλά εδώ είναι σαν να προπονείς τους Boston Celtics. Υπάρχει υπέροχη παράδοση, μια από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα.

Δεν θέλεις να χάνεις στην έδρα σου και μόλις χάσαμε από την Αρμάνι Μιλάνο. Για να επιστρέψουμε θα πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε το 50% των εκτός έδρας αγώνων.

Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ. Έχω υπάρξει προπονητής σε πολλά μέρη και για μένα είναι εξίσου σημαντικό με το να προπονείς στους New York Knicks, τους Boston Celtics ή τους Kentucky Wildcats, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης