Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Πασκουάλ!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» έλαβε τέλος και ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας με τον Τσάβι Πασκουάλ τον οποίο χαρακτηρίζει «Κύριο» και «παντοτινό φίλο του συλλόγου»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ :
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ΚΥΡΙΟ Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία. Η διοίκηση της ΚΑΕ συμφώνησε με τον κ. Πασκουάλ πως το καλύτερο δυνατό για την ομάδα είναι να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Τσάβι Πασκουάλ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα δύο αυτά χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Θα είναι πάντα ένας φίλος του Συλλόγου μας.».

@

Και πολύ άργησε ο εξάστερος Παναθηναϊκός.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ

Λίγος, πολύ λίγος για ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού. Καλος για μια μεσαία ομάδα. Πήρε τιτλο με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία οταν η ομάδα εκανε σκουπα και πηρε τους καλυτερους παικτες απο την Ευρώπη. Τη χρονια που ξοδεψε 3.5 φορες παραπανω απο τη Ρεαλ. Ειχε και θα εχει το μεγαλυτερο μειονεκτημα για προπονητή. Τα χάνει στην πίεση. Δεν μπορει να αντιδρασει οταν υπαρχει μεγαλη πίεση και ιδιαιτερα τα τελευταια λεπτά. Και τοτε ειναι που κοιταει 40% γηπεδο και 60% ρολόϊ.

olympiacos-syntagma-arthro

Χειροκροτήματα, συνθήματα και κλίμα γιορτής ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων που έκαναν μαζί συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει του παιχνιδιού των ομάδων τους, απόψε στις 22.00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο καθώς οι οπαδοί κινούνται προς την Ομόνοια