Νίκος Παππάς: Παραμένει το Νο.1 του Παναθηναϊκού στην 4η περίοδο!

Η τελευταία περίοδος ενός αγώνα μπάσκετ κρίνει τα πάντα. Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βγαίνουν μπροστά όταν η μπάλα “καίει”; Δείτε τις επιδόσεις σε σκορ και δημιουργία…

Η τρίτη “διαβολοβδομάδα” της Ευρωλίγκας ξεκίνησε για τους “πράσινους” και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης (19/12, 22:00) και Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00).

Το ιδανικό σενάριο για το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ είναι να πετύχει το 2/2 αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλότατος και είναι πολύ πιθανό τα πάντα να κριθούν στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο.

Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί συγκεκριμένους παίκτες που θα πρέπει να ζητήσουν τη μπάλα όταν αυτή θα “καίει”. Ποιοι σκοράρουν και ποιοι δημιουργούν περισσότερο σε αυτές τις πρώτες 12 αγωνιστικές;

Το Eurohoops παρουσιάζει τα αναλυτικά στατιστικά σε πόντους και ασίστ…


Όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω πίνακα, η παρουσία του Νικ Καλάθη είναι κομβική. Το “μυαλό” του φετινού Παναθηναϊκού έχει σημειώσει 33 πόντους στην 4η και πλέον κρίσιμη περίοδο, ενώ παραμένει ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας στον δημιουργικό τομέα (12 ασίστ).

Ειδική αναφορά ωστόσο αξίζει να γίνει στον Νίκο Παππά (μ.ο. 16.28′), ο οποίος αγωνίζεται λιγότερο από τον Κιθ Λάνγκφορντ (μ.ο. 21.53′), αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έχει πετύχει 34 πόντους και έχει μοιράσει 7 ασίστ. Σπουδαία συνεισφορά!


Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr