Μάλκολμ Γκρίφιν: Ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ στο BCL! (videos)

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν βγήκε μπροστά στην μεγαλύτερη φετινή νίκη της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, με τον Αμερικανό να δείχνει τις πραγματικές επιθετικές αρετές του!

Η ΑΕΚ έχει (ακόμα έναν) λόγο να χαμογελά. Πέρα από το τεράστιο ”διπλό” της στην Ιερουσαλήμ επί της Χάποελ, είδε τον Μάλκολμ Γκρίφιν να είναι ηγέτης στο παρκέ και πλέον η κάτοχος του BCL έχει και… επίσημα ακόμα ένα ”όπλο” στην πλούσια φαρέτρα της!

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έδειξε γιατί η ΑΕΚ τον επέλεξε το καλοκαίρι για την γραμμή των γκαρντ της, που μετά τις αποχωρήσεις των Μάνι Χάρις, Κέβιν Πάντερ και Μάικ Γκριν είχε αποδυναμωθεί σε τεράστιο βαθμό. Όμως, η εκκωφαντική βραδιά του 27χρονου Αμερικανού στο Ισραήλ έχει ήδη κάνει τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν τους περσινούς κοντούς!

Για να θυμήσουμε τί έκανε, ο Γκρίφιν σκόραρε 25 πόντους (8/10 δίποντα, 3/4 τρίποντα) σε 28:37′! Αξίζει να αναφέρουμε πως στα 7 πρώτα ματς της φετινής διοργάνωσης, είχε συνολικά 47 πόντους, ξεκινώντας ιδανικά τον δεύτερο γύρο των ομίλων!




Ποιος είναι όμως ο Μάλκολμ Γκρίφιν; Οι φίλοι της Basket League θα τον θυμούνται από την πρώτη του θητεία στην Ελλάδα. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, έχουμε αρκετές στάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο  www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr