Στο 1ο Ολυμπιακός στο 2ο τι;

Στο 1ο Ολυμπιακός στο 2ο τι;

Ο Ολυμπιακός δε κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό διπλό που θα μέτραγε σίγουρα για την 8αδα. Η Ζαλγκίρις έκανε τη δεύτερη νίκη της εντός μετά την Αρμάνι. Το ματς ξεκίνησε σε τρελό ρυθμό και για τις 2 ομάδες με τον Ολυμπιακό να σκοράρει ο Πρίντεζης 14 από τους 29 πόντους έχοντας 4/4 τρίποντα και τη Ζαλγκίρις να εκμεταλλεύεται όλα τα miss match και να βλέπει τη ρακέτα του Ολυμπιακού σαν ελβετικό τυρί.

zalgiris
Το 1ο δεκάλεπτο κλείνει 19-29. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν και στο 2ο δεκάλεπτο με φρενήρη ρυθμό έχοντας βάλει στο 16’ 38 πόντους . Η Ζαλγκίρις δεν έμεινε απαθής και μείωσε τη διαφορά στο -2 αλλά ο Ολυμπιακός πάλι με τρίποντα έφτασε τη διαφορά στο +8, κλείνοντας το ημίχρονο στο 40-48 με 10/16 τρίποντα και 0ΛΑΘΗ.

Η μπασκετική λογική σε αυτό το σημείο λέει πως οι τρίποντες βόμβες δε πρόκειται να συνεχιστούν για όλο το βράδυ δεν είσαι και τέτοια ομάδα, άρα πας σε πιο αργό ρυθμό με επαφές και σφικτή άμυνα με το +8 μπροστά. Απ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Σε 1’ είχε το ματς στο καλάθι και στο 24’ είχε κάνει 4 φάουλ. Η επίθεση του μονότονη με τη μπάλα να φεύγει για το καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα απλά για να μη μείνει στο χέρι. Η ομάδα του Μπλατ έκανε 8 λάθη κυρίως στην κυκλοφορία του, κράταγε το προβάδισμα με νύχια και με δόντια. Το σημαντικότερο λάθος το έκανε στο τέλος που με 19’’ και δικιά του επίθεση στο +1 ο Στέρλιενκς κράτησε τη μπάλα την έχασε και έφαγε καλάθι στον αιφνιδιασμό. Η ψυχολογία πλέον στου Λιθουανούς με ένα γήπεδο μαζί τους καθαρά μπασκετικό να κοχλάζει. Το 4ο δεκάλεπτο όσο και περίεργο να ακούγεται είχε τυπική διαδικασία με τους Λιθουανούς να βάζουν καλάθι με κάθε τρόπο και τους Πειραιώτες να αγκομαχούν ακόμα και για ελεύθερο σουτ. Ο Μπλατ δοκίμασε διάφορους σχηματισμούς αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι. Οι Λιθουανοί με τη δύναμη τους και στις 2 πλευρές ήταν ανίκητοι.

Δε ξέρω αν μπορώ να βρω ένα παίκτη του Ολυμπιακού που διακρίθηκε. Όποιος έκανε κάτι το έπραξε για κάποιο μικρό διάστημα – λεπτών. Ο Πρίντεζης στην αρχή, ο Λεντέϊ στο 2ο και ο Γκος με ξεσμπάσματα. Οι υπόλοιποι κάτω του μετρίου. Ο Σπανούλης μεν είχε 8 ασίστ αλλά έκανε πολλά λάθη, κράταγε τη μπάλα και ήταν άστοχος. Ο Παπανικολάου συνεχίζει την κακή του φόρμα, ο Στέρλιενκς νωχελικός χωρίς ρυθμό και ο Μιλιτούνοφ νικήθηκε από τον Davis.

Y.Γ.1 Αν ο Σφαιρόπουλος επέμενε να παίζει με ένα κακό Σπανούλη τόσο πολύ σε ένα ματς , όλοι θα έγραφαν για τα μη εναλλακτικά πλάνα του και το μονότονο μπάσκετ της ομάδας. Αλλά για την ήττα σήμερα φταίει ο Μάντζαρης και οι παίκτες που λείπου.

Κλείσιμο
Υ.Γ.2 Παπ σταμάτα να παίζεις σα το 2011

Υ.Γ.3 Και από σήμερα ξαφνικά θα βγουν ονόματα παικτών.

Υ.Γ.4 Αγγελόπουλοι αυτή είναι έδρα όχι το κρύο ΣΕΦ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!



Διαβάστε περισσότερα στο pameathlitika.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης