Ντράγκιτς στο Eurohoops: “Δεν με εκπλήσσει ο Ντόντσιτς, έπρεπε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!”

Ντράγκιτς στο Eurohoops: “Δεν με εκπλήσσει ο Ντόντσιτς, έπρεπε να είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!”

Το Eurohoops συνάντησε τον Γκόραν Ντράγκιτς στα αποδυτήρια του “Στέιπλς Σέντερ”, μετά το παιχνίδι που ο Ντουέιν Ουέιντ είπε αντίο στο Λος Άντζελες και τον ΛεΜπρόν εντός παρκέ και μίλησε μαζί του για αυτό το ματς και φυσικά άλλα, ακόμα πιο ενδιαφέροντα θέματα.

dragic_eurohoops
“Ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι και χαίρομαι που υπήρξα κομμάτι του. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, καλοί φίλοι αλλά στο γήπεδο ο καθένας θέλει να κάνει το… κομμάτι του”, μας είπε αρχικά ο Σλοβένος σταρ των Μαϊάμι Χιτ που μίλησε επίσης για τα πολλά προβλήματα που έχει με τραυματισμούς:

“Είναι δύσκολο. Δεν είχα ποτέ μου σοβαρά προβλήματα. Παλεύεις με τον εαυτό σου. Πρέπει να έχω υπομονή. Η σπουδαία μου οικογένεια με στηρίζει και αργά ή γρήγορα θα είμαι όπως θέλω”.

Όσο για τον Λούκα Ντόντσιτς; Είναι να μην ξέρει το… μικρό του αδελφό;

“Δεν με εκπλήσσει. Τον ξέρω από παιδί. Δεν είναι κάτι νέο για μένα. Εγώ ξέρω ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Πολλοί μπορεί να απορούν, αλλά ξέρω ότι δεν είναι νέο για αυτόν. Ίσως τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά, τώρα τους απέδειξε ποιος είναι.
Μιλάμε, ανταλλάσσουμε μηνύματα, αλλά πριν αρχίσει η σεζόν με ρωτούσε πολλά πράγματα. Ήμασταν συγκάτοικοι στην Εθνική ομάδα και του έδωσα όλες τις πληροφορίες. Χαίρομαι να τον βλέπω τι κάνει”.

Ποιος παίκτης όμως τον εξέπληξε όταν αυτός ξεκίνησε; “Είμαι από την Ευρώπη, από τη Σλοβενία. Όλα λοιπόν ήταν πρωτόγνωρα για μένα. Τα άκουγες, διάβαζες τα νέα αλλά δεν ήξερες. Ο Ντέρικ Ρόουζ, πάντως, ήταν κάτι το σπουδαίο. Νόμιζα ότι ερχόταν από άλλον πλανήτη!”

Κλείσιμο
Τι λέει όμως για τα περιβόητα “παράθυρα” που στοίχισαν αφάνταστη στη Σλοβενία; “Είναι άδικο, βλακεία πως να το πω αλλιώς; Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω. Εφόσον έχεις κερδίσει το ευρωπαϊκό, πρέπει να πηγαίνεις αυτόματα στο Παγκόσμιο. Αυτό ξέρω πως ίσχυε παλιότερα. Ειδικά για τη χώρα μου που είναι τόση μικρή και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Όταν λείπουν κάποιοι στο ΝΒΑ ή στην Ευρωλίγκα, ουσιαστικά απουσιάζει ολόκληρη η ομάδα! Είναι σκληρό που δεν προκριθήκαμε αλλά τουλάχιστον κάποιοι παίκτες θα ξεκουραστούν και ελπίζω μελλοντικά να παίξουν σε ένα μεγάλο τουρνουά».

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης