Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ για έλεγχο στο Παγκρήτιο

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ για έλεγχο στο Παγκρήτιο

Κλιμάκιο 10 και πλέον ατόμων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας  βρέθηκε στο Παγκρήτιο την Δευτέρα για το τσεκάρισμα του γηπέδου και ακολουθεί την Τρίτη ανάλογη επίσκεψη της UEFA

4649278
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta.gr εξαρχής είχε αναφέρει το Παγκρήτιο ως το φαβορί για να φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Όπως αναμενόταν την Δευτέρα και την Τρίτη γίνονται τα... τσεκαρίσματα στο Παγκρήτιο Στάδιο, πρώτα από κλιμάκιο της ΕΠΟ με δέκα και πλέον άτομα - ανάμεσα στα οποία ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Άγγελος Μπασινάς - και ακολουθεί την Τρίτη η UEFA. Σε πρώτη φάση διαφαίνεται πως το Παγκρήτιο θα πάρει το ΟΚ και το... χρίσμα για έδρα της Εθνικής.

Pag1


Μία παρατήρηση που έγινε και πρέπει να διορθωθεί έχει να κάνει με τις θέσεις των επισήμων και των δημοσιογραφικών. Θα πρέπει είτε να μεταφερθούν στο σημείο όπου υπάρχει σκέπαστρο είτε να μπει μία κατασκευή με σκέπαστρο εκεί που βρίσκονται ήδη. Από μέρους τους και η ΕΠΣΗ και ο Δήμος Ηρακλείου ξεκαθάρισαν πως θα γίνει ότι χρειαστεί. Ο δε Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν τίθεται καν οικονομικό ζήτημα και ο Δήμος θέλει πολύ αυτούς τους αγώνες και θα καλύψει ότι χρειαστεί.


Pag2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης