Ποδοσφαιρική Φενέρ όπως… Παναθηναϊκός: Ηττήθηκε και γυρίζει στην Πόλη με λεωφορείο!

Ποδοσφαιρική Φενέρ όπως… Παναθηναϊκός: Ηττήθηκε και γυρίζει στην Πόλη με λεωφορείο!

Η κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η νέα βαριά ήττα εξόργισε το αφεντικό του συλλόγου, Αλί Κοτς!

5e468bfc-ali_koc_obradovic-625x375
Επί σειρά ετών η ποδοσφαιρική Φενέρ αποτελούσε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο με κερδισμένα πρωταθλήματα (2007, 2011, 2014) αλλά και αρκετές δεύτερες θέσεις.

Πλέον, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική αφού ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού με μόλις 14 πόντους και διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, η Φενέρμπαχτσε γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ακισάρ Μπελεντιγιέ και ο Πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, τιμώρησε τους παίκτες με ένα μέτρο που θύμισε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας δεν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη με το αεροπλάνο όπως είχε κανονιστεί αρχικά, αλλά θα αναγκαστεί να πάρει το λεωφορείο.

Αυτή η κίνηση θυμίζει όσα είχαν γίνει τον Απρίλιο του 2017 έπειτα από τον αποκλεισμό των “πρασίνων” στα playoffs της διοργάνωσης από την Φενέρ. Τότε, ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτός που πήρε την ίδια απόφαση.

Για όσους αναρωτιούνται πάντως, η αποστολή των Τούρκων θα διασχίσει με το λεωφορείο μία απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων…


Κλείσιμο

www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης