Champions League: Δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ

Champions League: Δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ

Η Ένωση βρίσκεται μαθηματικά στο κηνύγι της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League και θέλει νίκη απόψε (19:55 Cosmote Sport 2) για να συνεχίσει να ελπίζει

1976912
Το άπιαστο κηνυγάει η ΑΕΚ στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ένωση με μηδέν βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια υποδέχεται το Άγιαξ ελπίζοντας σε νίκη και παράλληλα ήττα της Μπενφίκα στο ματς με τη Μπάγερν για να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση και το Europa League.

Είχε φανεί από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα την Κυριακή, δεν το αρνήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση. Οι Τάσος Μπακασέτας, Αντρέ Σιμόες και Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ουσιαστικά τελειωμένοι πλέον από την ΑΕΚ, αφού έμειναν εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον Αγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόφαση που έχει εκπλήξει πάρα πολλούς, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα. Εξελίχθηκαν όμως και η Ενωση θα πρέπει να προχωρήσει και να κάνει ό,τι μπορεί την Τρίτη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από το... μηδέν στη βαθμολογία του ομίλου.

Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στα Σπάτα και μετά το τέλος της ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Από την άλλη πλευρά η αποστολή του «Αίαντα» αναχώρησε από το Άμστρνταμ για την Αθήνα με δύο απουσίες. Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ζιγιέκ και Ταλιαφίκο. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος έχει συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Στην αποστολή του Άγιαξ βρίσκονται οι: Ονάνα, Λάμπρου, Κοτάρσκι, Κρίστενσεν, Ντε Λιχτ, Βέμπερ, Μαζράουι, Μπλιντ, Σουρς, Φαν Ντε Μπέεκ, Τάντιτς, Λαμπιάντ, Σένε, Ντε Γιονγκ, Νέρες, Χούντελαρ, Ντόλμπεργκ, Τσέρνι, Ντε Φιτ, Μπάκερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης