Άκρως τρελό και... Superclasico: Η μισή οικογένεια του διοργανωτή του Libertadores στηρίζει Ρίβερ κι η άλλη μισή είναι Μπόκα

Άκρως τρελό και... Superclasico: Η μισή οικογένεια του διοργανωτή του Libertadores στηρίζει Ρίβερ κι η άλλη μισή είναι Μπόκα

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής CONMEBOL, στο επίκεντρο της κριτικής - Η αδελφή του στηρίζει Ρίβερ ενώ ο αδελφός του είναι οπαδός της Μπόκα - Ευνοήθηκε κάποια από τις δύο ομάδες μέσω των αποφάσων του Ντομίνγκεζ;

CON_FAMILY
Όλες οι παθογένειες του ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής έχουν έρθει στην επιφάνεια με αφορμή τα όσα θλιβερά συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου και οδήγησαν στην αναβολή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες με αντιπάλους την Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Από τα κεντρικά πρόσωπα του ποδοσφαιρικού δράματος που εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή, ο Παραγουανός πρόεδρος της CONMEBOL (Ομοσπονδία Νοτίου Αμερικής) Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ο οποίος φέρεται να έχει πιέσει αφόρητα την Μπόκα Τζούνιορς να συναινέσει να διεξαχθεί ο αγώνας (αν και ποδοσφαιριστές της είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή).

Ο Ντομίνγκεζ αποτελεί κόκκινο πανί για τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Μπόκα και για έναν ακόμη λόγο καθώς η αδερφή του Άστριντ Ντομίνγκεζ πόσταρε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ στην οποία διακρίνεται μαζί με φίλους της στο γήπεδο της Ρίβερ το απόγευμα του Σαββάτου, φορώντας τη φανέλα της ομάδας!

astrid


Η συγκεκριμένη φωτό που έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους φίλους της Μπόκα οι οποίοι έσπευσαν να την συνδυάσουν με την συμπεριφορά του προέδρου της Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα η Άστριντ Ντομίνγκεζ να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της.

Λίγες ώρες αργότερα όμως προέκυψαν θεωρίες συνομωσίας από το αντίπαλο στρατόπεδο, καθώς οι οπαδοί της Ρίβερ έφεραν στην επιφάνεια μια φωτογραφία του Οσβάλντο Ντομίνγκεζ, αδερφού του προέδρου της Ομοσπονδίας, από τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, όπου απεικονίζεται στο Μπομπονέρα, με φανέλα της Μπόκα!

osvv
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης