Βόλεϊ γυναικών: Στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Βόλεϊ γυναικών: Στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν αύριο την Βολερό στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Challenge Cup

GirlsOSFP
Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/11) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup με την ισχυρή Βολερό που θα διεξαχθεί την Τρίτη (20/11) στις 21:00.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

«Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα ματς χωρίς την πίεση του φαβορί, μιας και ο αντίπαλος μας παρουσιάζεται σα να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα εδώ, πριν τον επαναληπτικό στην έδρα μας όπου θα κριθεί η πρόκριση», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Η Βολερό είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλές ξένες και καλές αθλήτριες αλλά και αυτή όπως και εμείς δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο Γαλλικό πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βολερό και να αποκτήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση, η οποία κριθεί στον επαναληπτικό στο Ρέντη την μεθεπόμενη Τρίτη (27/11).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης