Για την ανατροπή και την πρόκριση οι Ελπίδες κόντρα στην Αυστρία για το Euro U21

Για την ανατροπή και την πρόκριση οι Ελπίδες κόντρα στην Αυστρία για το Euro U21

Ενισχυμένη με τον Κουλούρη η ΕΘνική Ελπίδων αντιμετωπίζει (20:00, ΕΡΤ3) την Αυστρία, ευελπιστώντας να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 από τον πρώτο αγώνα

koulouris-ellada1
Την υπέρβαση καλείται να κάνει η Εθνική Ελπίδων απόψε κόντρα στην Αυστρία (20:00, ΕΡΤ 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «γαλανόλευκη» πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 της Τούμπας, ώστε να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ιταλία.

Στη διάθεση του Αντώνη Νικοπολίδη θα βρίσκεται και ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος θα ταξιδέψει σήμερα για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και να δώσει μία επιπλέον λύση στην επίθεση στον ομοσπονδιακό προπονητή.

Επίσης, υπολογίζεται κανονικά και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο πρώτο ματς με τους Αυστριακούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κότσαρης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάλιακα, Πασαλίδη, Νικολάου, Τσιμίκα (ή Κυριακόπουλο).

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γαλανόπουλος και ο Καραχάλιος, με τον Λημνιό ως εξτρέμ και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.

Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Νικοπολίδης θα αλλάξει τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη με τους Λάμπρου και Ανδρούτσο, αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης