Οι οπαδοί της Μπάγερν καταγγέλλουν στην UEFA τα ακριβά εισιτήρια με την ΑΕΚ

Οι οπαδοί της Μπάγερν καταγγέλλουν στην UEFA τα ακριβά εισιτήρια με την ΑΕΚ

Οι Βαυαροί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Champions League, αξιώνουν τιμωρία της ελληνικής ομάδας, ισχυριζόμενοι ότι πλήρωσαν σε διαφορετική τιμή απ' ό,τι οι γηπεδούχοι και αυτό μπορεί να βάλει σε μπελάδες την ΑΕΚ

Bayern
Μέσω της «DW», οι οπαδοί της Μπάγερν αξίωσαν από την UEFA να ανοίξει φάκελο έρευνας, ώστε να τιμωρηθεί η ΑΕΚ. Αυτό που ισχυρίζονται, είναι ότι πλήρωσαν πανάκριβα και υπερτιμημένα τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, εκείνο που καταγγέλλουν, είναι ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση για τον όμιλο του Champions League, στις θύρες 20 και 22 τα μαγικά χαρτάκια χρεώθηκαν με 35 ευρώ.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνα που έκαναν οι Βαυαροί fans, αυτά τα εισιτήρια θα έπρεπε να κοστίζουν 15 ευρώ, όσο δηλαδή θα πωλούνταν και σε οπαδούς των γηπεδούχων. Την ίδια στιγμή, οι Γερμανοί ανακάλυψαν ότι υπήρχαν εισιτήρια σε θέσεις με πολύ καλύτερη ορατότητα και σαφώς πιο κοντά στο τερέν, τα οποία κόστιζαν 10 ευρώ λιγότερα από τα δικά τους, που ήταν αρκετά πιο ψηλά στο διάζωμα.

Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό για την ΑΕΚ; Πως η πρωταθλήτρια Ελλάδας μπορεί να έχει πρόβλημα, καθώς φαίνεται ότι φαίνεται να έχει παραβιαστεί το Αρθρο 19 του καταστατικού της διοργάνωσης. Σύμφωνα με αυτό, δεν επιτρέπεται να υπάγονται σε διαφορετική πολιτική και τιμολόγηση τα εισιτήρια μεταξύ των φιλοξενούμενων και των γηπεδούχων. Κοινώς, θα έπρεπε οι τιμές να είναι ίδιες για όλους, κάτι που οι Γερμανοί ισχυρίζονται ότι δεν συνέβη.

Η απάντηση της UEFA στο εν λόγω αίτημα της «DW» και κατ' επέκταση των Βαυαρών οπαδών, ήταν καταφατική και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και η σχετική έρευνα, που δύναται να βάλει σε μπελάδες την ΑΕΚ. Ακόμα βέβαια δεν έχει ανοίξει επίσημα φάκελος, αλλά μία προκαταρκτική αναζήτηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Το ίδιο ακριβώς τους είχε συμβεί και πέρσι στις Βρυξέλλες κόντρα στην Αντερλεχτ και οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν κάνει ό,τι και τώρα και είχαν δικαιωθεί. Καθώς λοιπόν έχουν ενοχληθεί από αυτή την ιστορία, κινούν ταν νήματα, ώστε να μην περάσει απαρατήρητο ούτε αυτή τη φορά το ζήτημα και αυτό είχε φανεί και πρόσφατα, όταν είχαν απλώσει πανό, στο οποίο εξηγούσαν αυτό το θέμα με τα ακριβά εισιτήρια στο ΟΑΚΑ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης