«Καθαρή» η αξονική του Διούδη

«Καθαρή» η αξονική του Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης σόκαρε τους πάντες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, έχοντας πάθει διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε «καθαρή»

2019040_1
Η στιγμή που σόκαρε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο τραυματισμός του Σωκράτη Διούδη. Ο Έλληνας γκολκίπερ συγκρούστηκε με τον Νάτχο και προσωρινά έχασε την μνήμη του.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, έχει υποστεί διάσειση και βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η αξονική στην οποία υποβλήθηκε, βγήκε καθαρή και προληπτικά θα μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο.

Πάντως, ο Διούδης όταν βρήκε τις αισθήσεις του ήθελε... να μπει και να παίξει, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ χειροκρότήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε(αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης