Η παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε στο ΘΕΜΑ 104,6: Κατακτήσαμε τον κόσμο

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε στο ΘΕΜΑ 104,6: Κατακτήσαμε τον κόσμο

«Το χρωστάω στον πατέρα μου και προπονητή μου» δήλωσε η Έλενα Χατζηλιάδου - Ξεκινήσαμε με τραυματισμό και μας έμενε λίγος χρόνος, αποκαλύπτει ο Μάξιμος Χατζηλιάδης - Δείτε τον «χρυσό» τελικό

xatziliadou_main01
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε, ύστερα από συγκλονιστική εμφάνιση η Έλενα Χατζηλιάδου που κέρδισε στον τελικό των +68κ. του παγκόσμιου πρωταθλήματος καράτε τη Γιαπωνέζα Αγιούμι Ουεκέσα στη Μαδρίτη.

«Έχουμε πολύ ωραία συναισθήματα, κατακτήσαμε τον κόσμο. Αυτό το χρωστάω στον πατέρα μου και προπονητή μου.  Αυτή είναι η στιγμή σου, συγκεντρώσου, είναι ένας ακόμα αγώνας, σήμερα γράφεται η ιστορία και πιστεύω σε σένα, σήμερα θα γράψεις ιστορία με χρυσά γράμματα», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή του Βασίλη Γούλα και Ελένης Γκρήγκοβιτς η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου.

«Ο αγώνας ήταν σχετικά δύσκολος, υπήρχε μία δυσκολία αλλά τα καταφέραμε. Βγήκε όλη η τακτική στον αγώνα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν σκέφτηκα από πριν ότι θα πάω για μετάλλιο. Το καράτε είναι απρόβλεπτο, αν είσαι από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο και το αποδεικνύεις κάθε φορά, προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε η Έλενα Χατζηλιάδου.



Δείτε το βίντεο του αγώνα της Χατζηλιάδου απέναντι στην Γιαπωνέζα Ουεκέσα:


Kaer5
kaer4
kaer3
kaer2
kar1
«Η δυσκολία ήταν να αποδεχτεί και να κατανοήσει κάποια πράγματα από τον πατέρα-προπονητή»

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο πατέρας της Έλενας και προπονητής της Μάξιμος Χατζηλιάδης δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «ΨΙΘΥΡΙΣΤΕΣ» του Βασίλη Γούλα και Ελένης Γκρήγκοβιτς: «Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη, φανταστική δεν το περιμέναμε, είχα μία κρυφή ελπίδα γιατί ήξερα ότι η Ελένη είναι αρκετά προπονημένη αλλά όχι τόσο για να πάμε για το παγκόσμιο γιατί ξεκινήσαμε με τραυματισμό και μας έμεινε λίγος χρόνος για την προετοιμασία για το παγκόσμιο, είχαμε μόνο 2 μήνες» και πρόσθεσε:
«Είχα ελπίδες ότι η Έλενα μπορεί να τα καταφέρει αλλά δεν μπορούσα να ξεστομίσω κάτι τέτοιο σε κανέναν. Ο τελικός πιστεύαμε ήταν για εμάς ο πιο δύσκολος αλλά στην πράξη ήταν ο πιο εύκολος».

Παράλληλα, ο κ. Χατζηλιάδης επισήμανε ότι «η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε να κατανοήσει και να αποδεχτεί κάποια πράγματα, ειδικά από τον πατέρα- προπονητή. Είχαμε μία σύγκρουση πολύ δύσκολη, αφού της είπα να κοιτάξει να βρει άλλον προπονητή γιατί εγώ δεν μπορούσα να την προπονήσω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης