Europa League, ΜΠΑΤΕ-Τσέλσι 0-1: Η ΜΠΑΤΕ τα δοκάρια, η Τσέλσι το γκολ

Europa League, ΜΠΑΤΕ-Τσέλσι 0-1: Η ΜΠΑΤΕ τα δοκάρια, η Τσέλσι το γκολ

Για τον 12ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, η ΜΠΑΤΕ είχε τρία δοκάρια, αλλά η Τσέλσι πήρε τη νίκη χάρις στο γκολ του  Ζιρού - Μεγάλες νίκες για Λάτσιο (2-1 την Μαρσέιγ), Σπαρτάκ Μόσχας (4-3 τους Ρέιντζερς)

chelsea_08112018
Η Τσέλσι εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση στη φάση των «32», περνώντας με νίκη 1-0 από την Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ. Ο Ζιρού πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Σάρι να ξεκινάει ακόμη και τον Αζάρ στην επίθεση.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός στο ματς, με τους γηπεδούχους να δείχνουν καλό πρόσωπο και να έχουν από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο με τον Μπάγκα στο 11’ και το δεύτερο με τον Ντράγκουν με το σκορ στο 0-1. Η μπάλα, όμως, δεν τους έκανε το χατίρι και ο Ζιρού με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι στο 52’. Στιγμές αργότερα η ΜΠΑΤΕ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Ρίος και πίεσε μέχρι το τέλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΜΠΑΤΕ (Αλεξέι Μπάγκα): Σερμπίτσκι, Φιλιπένκο, Φιλίποβιτς, Ρίος, Σάβιτς (76’ Μούκαμ), Βολκόβ, Ντράγκουν, Μπάγκα, Χλεμπ (81’ Μπερέζκιν), Σιγκνέβιτς (73’ Τουομίνεν), Στάσεβιτς
Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Τζαπακόστα, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (64’ Κόβατσιτς), Μπάρκλεϊ, Αζάρ (62’ Γουίλιαν), Πέδρο (85’ Οντόι), Ζιρού



Πηγή:www.gazzeta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης