Champions League, Μπενφίκα - Αγιαξ 1-1: Φαβορί για την πρόκριση ο «Αίαντας»

Champions League, Μπενφίκα - Αγιαξ 1-1: Φαβορί για την πρόκριση ο «Αίαντας»

Ο Αγιαξ έγινε το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη δεύτερη θέση από τον όμιλο της ΑΕΚ, καθώς πήρε 1-1 στην Λισαβόνα από την Μπενφίκα και είναι με το ένα πόδι στους «16».

tadic
Champions LeagueΣτον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η ΑΕΚ, ο Αγιαξ είναι η ομάδα που φαίνεται πως θα ακολουθήσει την Μπάγερν Μονάχου στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Μετά την ισοπαλία στο Μόναχο, ο Αίαντας πήρε 1-1 και στην Λισαβόνα και ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα είναι στο +4 από την Μπενφίκα με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια πήρε το προβάδισμα στο 29' όταν ο keeper των Ολλανδών, Ονάνα, έκανε λανθασμένη εκτίμησης της φάσης, έχασε την μπάλα και ο συνήθης ύποπτος, Ζόνας, άρπαξε την ευκαιρία για να γράψει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την αντίδραση και με τον Φαν Ντε Μπεεκ στο φινάλε του πρώτου μέρους έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Τελικά, το γκολ που φαίνεται να χαρίζει στον Αγιαξ την πρόκριση, πέτυχε ο Ντούσαν Τάντιτς στο 61' όταν μετά την μπαλιά του Ζίγιεχ πρόλαβε και τσίμπησε από τον Βλαχοδήμο και από απίστευτα δύσκολη γωνία έγραψε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αλμέιντα, Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλδο, Φέισα, Γκάμπριελ, Σάλβιο (48' Ράφα Σίλβα), Σέρβι, Ζέντσον Φερνάντες (75' Πίζι), Ζόνας (55' Σεφέροβιτς).

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μπλιντ, Ταλιάφικο, Ντε Λιχτ, Σένε, Ζίγιεχ, Φαν Ντε Μπεεκ, Μαζραουί, Φρένκι Ντε Γιονγκ (86' Βέμπερ), Τάντιτς, Νταβίντ Νέρες (74' Ντόλμπεργκ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης