Champions League, Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5: Ξέσπασαν οι Μαδριλένοι

Champions League, Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης 0-5: Ξέσπασαν οι Μαδριλένοι

Οι Μαδριλένοι θυμήθηκαν έπειτα από καιρό ότι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και πέρασαν με 0-5 από την Πλζεν, με τον Γάλλο σέντερ φορ να γίνεται ο 7ος του club που ξεπέρασε τα 200 γκολ.

ρεαλ
Τα προβλήματα πολλά και χιλιοειπωμένα. Οχι ότι με το που έφυγε ο Χουλέν Λοπετέγκι κι ανέλαβε ο Σαντιάγο Σολάρι, λύθηκαν. Ωστόσο, με τον Αργεντινό υπηρεσιακά στον πάγκο, η Ρεάλ έφτασε την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Μόνο που αυτή τη φορά θύμισε τον καλύτερο εαυτό της και ξέσπασε, διαλύοντας 5-0 την Πλζεν στην Τσεχία. Ολη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και μπροστάρης ήταν ο Μπενζεμά, ο οποίος έγραψε ιστορία και ο Κρόος που μοίρασε δύο γκολ και έβαλε ένα πανέμορφο εκείνος.

Ολα ξεκίνησαν βέβαια με τον Νάτσο να αγγίζει το αυτογκόλ (9'), αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα ο Σέρχιο Ράμος θα έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά που έσπασε τη μύτη αντιπάλου. Ωστόσο, με σούπερ ενέργεια ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ (20'), ο Καζεμίρο με κεφαλιά (23') έκανε το 0-2 και στο 37' ο Μπενζεμά επίσης με το κεφάλι έφτασε τα 201 γκολ με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, για να γίνει ο έβδομος παίκτης της που το καταφέρνει (Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ, Ντι Στέφανο, Πούσκας, Σαντιγιάνα, Ούγκο Σάντσες).

Το ωραίο φαλτσαριστό του Μπέιλ (40'), που είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις και το τέλειο τελείωμα με λομπίτσα του Κρόος (65') επανέφεραν κάπως τη διάθεση και την... κανονικότητα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία τώρα θα πάει στη Ρώμη για να παίξει την 1η θέση του ομίλου με τη Ρόμα.

Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Χέιντα, Προχάτσκα, Λιμπέρσκι, Κόπιτς, Ρέζνικ, Χροσόβσκι, Τσόρι (80' Ρέζνιτσεκ), Χάβελ (38' Πετρζέλα), Τσερνάκ (61' Χοράβα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος (59' Χαβιέρ Σάντσεθ), Νάτσο, Οντριοθόλα, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο, Θεμπάγιος, Κρόος (73' Ισκο), Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (62' Βινίσιους).


7ος όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ρόμα 9 (10-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 9 (10-2)
Κλείσιμο
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-7)
4. Πλζεν 1 (3-14)

Επόμενη αγωνιστική
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πλζεν
Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης