Champions League ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα 1-2: Δίπλο πρόκρισης για την Ρόμα

Champions League ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα 1-2: Δίπλο πρόκρισης για την Ρόμα

Η Ρόμα έφυγε με νίκη 2-1 από την Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ με τον Μανωλά να ανοίγει το σκορ και έκανε άλμα πρόκρισης - Επιτέλους νίκη για την Βαλένθια, 3-1 την Γιουνγκ Μπόις

Manolaw
Ο Κώστας Μανωλάς σκόραρε στο 4’ και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της Ρόμα στη Μόσχα, που τη φέρνει μία ανάσα από την πρόκριση. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο επιβλήθηκε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ και χρειάζεται ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16».

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Μανωλάς έκανε το 0-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Πελεγκρίνι. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα μετά το γκολ, το ματς άνοιξε και ο Ομπλικόβ είχε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους Ρώσους. Φλορέντσι και Τζέκο θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τα πάντα από το πρώτο μέρος, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σίγκουρντσον στο 51’, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Στο 56’ ο Μάγκνουσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 59’ ο Πελεγκρίνι έκανε το 1-2, όταν βρέθηκε έστω και με λίγη τύχη τετ α τετ με τον Ακινφέεβ. Ο Τζέκο έχασε τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια για το 1-3, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά με 10 παίκτες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Ρωμαίους να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Φερνάντες (12’ Σένικοβ), Μάγκνουσον, Μπεκάο, Ναμπάμπκιν, Μπιολ, Ομπιλοκόβ, Βλάσιτς, Αχμέτοβ (76’ Χοσόνοβ), Σίγκουρντσον (64’ Τσερνόβ), Τσάλοβ
Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Κολάροφ, Φάσιο, Μανωλάς, Σαντόν, Ενζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (82’ Τζανιόλο), Φλορέντσι (88’ Ζουάν Ζέσους), Κλάιφερτ (70’ Ουντέρ), Τζέκο

Κλείσιμο



Επιτέλους νίκη για Βαλένθια
Είχε οκτώ ισοπαλίες σε 11 αγωνιστικές στη La Liga και ακόμα δύο σε τρεις στο Champions League. Η ανάγκη για τρίποντο επομένως, ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική για τη Βαλένθια. Και δεν ήταν εύκολο αυτό το 3-1 επί της Γιουνγκ Μπόις, το οποίο όμως την κρατάει με καλές προϋποθέσεις στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μίνα και Σολέρ ήταν εκείνοι που έφτιαξαν το βράδυ για τις Νυχτερίδες.

Ο πρώτος σέρβιρε άθελά του (πλασέ στο δοκάρι) το 1-0 στον συμπαίκτη του (15'), αλλά το πλασέ του Ασαλέ (37') έβαλε τους Ελβετούς εντός αγώνα. Αυτό βέβαια δεν κράτησε πολύ. Ο Μίνα και πάλι από ενέργεια του Σολέρ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (52'), με τον πασέρ να βάζει το τρίτο (56'). Η Γιουνγκ Μπόις ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο (77' Σανόγκο)και ουσιαστικά κλείδωσε την ουρά του 8ου ομίλου.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκαγιά, Βας, Κοντογκμπιά (85' Βέζο), Κοκλέν, Σολέρ, Γκουέντες (75' Φεράν), Ροντρίγκο, Μίνα (68' Γκαμεϊρό)

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάνε): Φον Μπάλμους, Φον Μπέργκεν, Σο, Νγκαμαλέου (46' Σουλεϊμάνι), Φάσναχτ (61' Νσάμε), Ασαλέ, Μπενίτο, Λάουπερ, Σανόγκο, Μπαμπού, Ορό (75' Αεμπίσερ).



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης