Απαγορεύεται νέο στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό, αν δεν θέλει να δει τους στόχους του να απομακρύνονται νωρίς στην Ευρωλίγκα. Απόψε (20:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) δοκιμάζεται στην Ποντγκόριτσα απέναντι στην Μπουντούτσνοστ με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ και το πρώτο του «διπλό» μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο.
Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει διαθέσιμο ξανά τον Ματ Λοτζέσκι, κάτι που του προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία και ασφάλεια στο μακρινό σουτ. Όμως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από την επάνοδο του Αμερικανού άσου και οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά πως έχουν αρκετά πράγματα να βελτιώσουν, κυρίως αμυντικά αλλά όχι μόνο.
Η Μπουντούτσνοστ μπορεί να μην έχει νίκη (0-4) μέχρι τώρα, ωστόσο στην έδρα της είναι πάντα πολύ επικίνδυνη και έβγαλε το λάδι σε Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ για να κερδίσουν.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), ο Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία).
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.