Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Στρέλνιεκς στη Μόσχα

Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Στρέλνιεκς στη Μόσχα

Με την αναμενόμενη απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

4585614
Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα την Πέμπτη (01/11, 19:00 ΣΠΟΡ FM 94,6 και sprotfm.gr) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στην προπόνηση (θα γίνει άλλη μία πριν το ματς αύριο το βράδυ στην “Megasport Arena”) δεν έλαβε μέρος ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δε θα μπει στο αεροπλάνο για την ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Λετονός γκαρντ, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό απόρροια της θλάσης που είχε υποστεί στο ματς με τη Μπασκόνια και ο Ντέιβιντ Μπλατ με στόχο να τον έχει απόλυτα έτοιμο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αποφάσισε να μην τον πιέσει και να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο (31/10) το πρωί στις 09:05 και αποτελείται από τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Βασίλη Τολιόπουλο, Άξελ Τουπάν, Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Τίμα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιώργο Μπόγρη και Ζακ ΛεΝτέι.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης