Champions League: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει «σπίτι» του

Champions League: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει «σπίτι» του

Η αναμέτρηση της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους, με κεντρικό πρόσωπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεσπόζει απόψε στο Champions League

ronaldo
Στη… σκιά του ΑΕΚ-Μπάγερν, που μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον, διεξάγεται απόψε και το υπόλοιπο πρώτο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για τον όγδοο όμιλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που υπηρέτησε από το 2003 μέχρι το 2009 κατακτώντας μεταξύ άλλων το Champions League και τρία πρωταθλήματα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς σίγουρα εκτός είναι οι Ρόχο και Αλέξις, ενώ αμφίβολοι οι Φελαϊνί, Τζόουνς, Λίντελοφ, Λίνγκαρντ, Βαλένσια και ΜακΤόμινεϊ. Η «Γηραιά Κυρία», που προέρχεται από την πρώτη της απώλεια στη Serie A, δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μάντζουκιτς, Τσαν και Κεντίρα. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Βαλένθια με σημαντικές απουσίες (Τσερίσεφ, Μίνα, Γκέδες και Γκαράι) αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις.

Για το πέμπτο γκρουπ, λίγη ώρα μετά το ΑΕΚ-Μπάγερν, διεξάγεται το Άγιαξ-Μπενφίκα. Οι Μπαντέ και Φέλτμαν θα λείψουν για τον «Αίαντα», ενώ αμφίβολος είναι ο Ταλιαφίκο. Από τους «αετούς» θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ρούμπεν Ντίας (είχε αποβληθεί στο ΟΑΚΑ), αλλά επανέρχεται ο Ζαρντέλ.

Στον έκτο όμιλο, η Μαν. Σίτι παίζει στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ δίχως τους Γκουντογκάν, Ντελφ, Ντανίλο, Μανγκαλά και Μπράβο. Οι Τάισον και Μάρλος θα λείψουν από τους γηπεδούχους. Η ουραγός Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Λιόν, που θα έχει μεγάλο απόντα τον Φεκίρ.

Τέλος, για τον έβδομο όμιλο, η Ρεάλ ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ματς (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία). Μόνο ο Καρβαχάλ είναι εκτός μάχης για τη «βασίλισσα». Η Ρόμα με τη σειρά της υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας χωρίς του Κάρσντορπ, Περότι και Παστόρε και με ερωτηματικά τους Ντε Ρόσι, Κολάροφ και Σικ. Ο τιμωρημένος Ακινφέεφ θα λείψει από τη ρωσική ομάδα.

5ος Όμιλος
ΑΕΚ-Μπάγερν 19:55
Άγιαξ-Μπενφίκα 22:00

6ος Όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μαν. Σίτι 22:00
Κλείσιμο
Χόφενχαϊμ-Λιόν 22:00
Βαθμολογία: 1. Λιόν 4, 2. Μαν. Σίτι 3, 3. Σαχτάρ 2, 4. Χόφενχαϊμ 1.

7ος Όμιλος
Ρεάλ-Πλζεν 22:00
Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:00
Βαθμολογία: 1. ΤΣΣΚΑ 4, 2. Ρόμα 3, 3. Ρεάλ 3, 4. Πλζεν 1.

8ος Όμιλος
Γιουνγκ Μπόις-Βαλένθια 19:55
Μαν. Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους 22:00
Βαθμολογία: 1. Γιουβέντους 6, 2. Μαν. Γιουνάιτεντ 4, 3. Βαλένθια 1, 4. Γιουνγκ Μπόις 0.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης