Γεμάτοι οι δρόμοι γύρω απ' το Κλεάνθης Βικελίδης, 2 ώρες πριν το ντέρμπι
Η προσμονή από πλευράς φιλάθλων του Άρη για το clasico της Θεσσαλονίκης είναι τεράστια κι αυτό φαίνεται από την παρουσία τους έξω απ' το Κλεάνθης Βικελίδης, δύο ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» έχουν γεμίσει τους δρόμους έξω απ' την έδρα της ομάδας τους, αναμένοντας την άφιξη της αποστολής της ομάδας τους, αλλά κι αυτής του ΠΑΟΚ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.