Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης - Αντιμέτωπος αυτή την ώρα με τον Γκούλμπις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης - Αντιμέτωπος αυτή την ώρα με τον Γκούλμπις

Τρίτος τελικός για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα

tsi
Ένα εμπόδιο απέμεινε για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο δρόμο προς τον πρώτο τίτλο της καριέρας του.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις (Νο. 145 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά πρώην νουμερο 10) και ελπίζει η τρίτη φετινή παρουσία του σε τελικό ενός τουρνουά ATP να αποδειχτεί και η... φαρμακερή στο Intrum Stockholm Open.

Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε στον πρώτο του τελικό τον περασμένο Απρίλιο στην Βαρκελώνη (όπου έχασε από τον Ράφα Ναδάλ με 0-2 σετ), ενώ τον Αύγουστο ηττήθηκε εκ νέου από τον Ισπανό σούπερ σταρ (0-2 σετ) στο Ρότζερς Καπ του Τορόντο.

Για να φτάσει μέχρι τον τελικό της Στοκχόλμης, ο 20χρονος Τσιτσιπάς πέρασε άνευ αγώνα στους 16, εκεί νίκησε τον Τζον Μίλμαν, στη συνέχεια απέκλεισε τον Φίλιπ Κολσράιμπερ και αμέσως μετά έριξε στο καναβάτσο και τον Φάμπιο Φονίνι με μια πολύ δυναμική εμφάνιση που δεν άφησε περιθώρια στον Ιταλό.

Κλείσιμο
Με την πρόκρισή του στον τελικό του τουρνουά (τρίτος φετινός μετά τη Βαρκελώνη και το Ρότζερς Καπ του Καναδά), ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε 57.570 ευρώ, ενώ αν κατακτήσει την πρώτη θέση θα δει να μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό 109.310 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης