Στο πόδι η Θεσσαλονίκη για την μεγάλη μάχη

Στο πόδι η Θεσσαλονίκη για την μεγάλη μάχη

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ντέρμπι μετά από 4,5 χρόνια στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Τέλος, στην Λιβαδειά ο Λεβαδεικός υποδέχεται την Ξάνθη στο τρίτο ματς της Κυριακής για την 7η αγωνιστική της Super League.

1982539_1
Τεσσεράμιση χρόνια χωρίς ντέρμπι ήταν πολλά. Ο Άρης επέστρεψε στην Super League και φοράει τα καλά του για τον αιώνιο αντίπαλο ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» φιλοξενούν τον Δικέφαλο του Βορρά στο μεγάλο ματς της πόλης και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Ο Άρης ψάχνει την επιβεβαίωση ότι επέστρεψε για τα καλά, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ξεπεράσει άλλο ένα σοβαρό εμπόδιο. Στους γηπεδούχους ο Πάκο Ερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δεληζήση, την ώρα που ο Κουέστα θα αγωνιστεί με ειδικό νάρθηκα.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μαουρίσιο και Άκπομ με τον Πέλκα να μπαίνει κανονικά στην αποστολή όπως και ο Ουάρντα. Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο και η ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι φίλοι του Άρη τρομερή.

Στην Κρήτη, ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ψάχνει μόνο τους τρεις βαθμούς για να πιάσει τον ΠΑΟΚ (σε περίπτωση που ηττηθεί) στην κορυφή ή να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός τον τραυματία Χασάν και τον Βούκοβιτς, καθώς και τον τιμωρημένο Φορτούνη.

Στον ΟΦΗ με νέο ιδιοκτήτη πλέον, τον Μιχάλη Μπούση, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για τη νέα εποχή στον σύλλογο. Οι Κρητικοί έχουν μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. Εκτός οι τραυματίες Νέιρα και Παπάζογλου, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Παπαστεριανού και Κοροβέση.

Τέλος, στην Λιβαδειά ο Λεβαδειακός θα ψάξει για την δεύτερη νίκη του κόντρα στην Ξάνθη. Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει ξανά τους Κρνέτα και Στανόγιεβιτς, ενώ από την άλλη εκτός είναι οι Μανγκά, Βιντέκερ, Ντιόγκο, Λεονάρντο, Ναγκίας, Νίκας, Αντιλέχου. Η Ξάνθη, βρίσκεται ήδη στην Λιβαδειά με τον Ράσταβατς να μην υπολογίζει στους Φασίδη, Φλίσκα, Καντά και Καμαρά.

Κλείσιμο
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή (21/10)

Λεβαδειακός - Ξάνθη (18:15, NS1)
Άρης - ΠΑΟΚ (19:00, ΕΡΤ1)
ΟΦΗ - Ολυμπιακός (20:00, NS1)


www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης